insanbul

Blog Yazılarımız

Array

Çocuk Oto Koltuğunun Önemi

Çocuk oto koltuğunun kullanım amacı, trafik kazalarında yaralanmaların veya ölümlerin azaltılması amacıyla birçok tedbir alınmakla birlikte çeşitli kurallar yer almaktadır.

Array

Evde Evcil Hayvan Beslemenin Çocuğunuza Sağlayacağı 5 Fayda

Evcil hayvanlar, insanlığın eski zamanlarından bu yana, insanlarla birlikte yaşayan canlılardır.

Array

Başarılı Çocukların Anne Ve Babalarının Örnek Davranışları

Her ilgili ebeveyn çocuklarının başarılı olmasını isterler. Hayatta başarı sağlayan bir birey, birçok noktada mutlu olabilir. Bu yüzden, başarının sırrı iyi bir anne ve babadan geçer. Tabii ki anne ve babası ilgisiz fakat kendisi çok başarılı insanlar vardır. Fakat böyle bir durum içinde başarılı olmuş bir birey, çoğunlukla kendi emekleri sayesinde bir yere gelmiş ve birçok zorluk atlatmıştır. Fakat ilgili ve destek veren ebeveynlere sahip çocuklar, başarı merdivenlerini daha çabuk ve daha zahmetsiz bir şekilde tırmanırlar.

Array

Okul Değiştirmek Çocukları Nasıl Etkiler

Birçok aile, ikamet ettikleri yerleri sürekli değiştirirler. Bununla birlikte özellikle memurlar, değişen görev yerleri sebebiyle sıkça yaşadıkları şehirleri değiştirmektedir ve bu tarz ailelerin çocukları da hem arkadaşlarından hem de okullarından kopup her seferinde, farklı okul ve arkadaşlıklara alışmak zorunda kalırlar. 

Array

Tecrübeli Bebek Bakıcısının Size Katacağı Artılar

Bebekler, temel ihtiyaçlarının karşılanması ve güven duygusunun oluşması açısından yetişkin bir bireye ihtiyaç duymaktadır.

Array

Çocuk Bakıcısı İle Çocuğunuzun Gelişimine Önem Verin

Çocuk bakıcısı seçimi oldukça önemli ve dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Çocukların tecrübeli ve profesyonel bir bakıcı ile bakım süreci geçirdiklerinde, kişisel, zihinsel ve fiziksel gelişim sürecinde olumlu birçok fayda elde edecektir.

Array

Endonezyalı Bakıcı

Aileler özellikle kadınların çalışma hayatında aktif rol almasına bağlı olarak ya da annelerin birden fazla çocuğu olması nedeni ile bir desteğe ihtiyaç duyması gibi nedenlerden dolayı, çocuk bakıcıları ile çalışmak istemektedir.

Array

Ugandalı Bakıcı

Günümüz şartlarının ve hayat koşullarının değişmesi nedeni ile aileler çocuk bakımı ya da ev işleri sırasında dışarıdan destek almak durumunda kalabilmektedir.

Array

Uygun Fiyatlı Bakıcı Bulmanın En Kolay Yolu

Son dönemlerde ülke koşulları ve hayat şartları nedeni ile neredeyse tüm aileler uygun fiyatlı bakıcı bulmanın en kolay yolu nedir? gibi konu başlıkları hakkın araştırmalar yapmaktadır.

Array

Bakıcı Arıyorum

Bakıcı arıyorum ama aradığım özellikteki kişileri bulmakta zorlanıyorum, bakıcı seçimi yapamıyorum ya da bakıcı seçerken nelere dikkat etmeliyim gibi sorularınıza cevap arıyorsanız en doğru adrestesiniz demektir.

Array

Okul Çağındaki Çocukların Beslenmesinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Okul çağındaki çocukların beslenmesinde nelere dikkat etmeliyiz? sorusu okul çağına gelmiş birçok anne tarafından merak edilmekte olan önemli bir sorudur.

Array

Kendi Evinde Çocuğuma Bakacak Bakıcı Arıyorum

Kendi evinde çocuğuma bakacak bakıcı arıyorum, ama bu konuda nereden yardım alacağımı bilemiyorum diyorsanız, doğru adrestesiniz demektir.

Array

Doktor Çocuğuna Bakıcı

Doktorlar esnek çalışma saatleri nedeni ile bakıcı bulmakta zorlanmakta ve olası sorunları ilk başta önlemek adına çocuk bakıcısı ararken doktor çocuğuna bakıcı olarak arama yapmaktadır.

Array

Çocuklara Uyku Eğitimi Vermenin Faydaları

Küçük çocukların ve bebeklerin, kaliteli ve iyi bir uyku becerisi kazanması adına kendi başına uykuya dalmasını sağlamak amacı ile verilen eğitim uyku eğitimi olarak adlandırılmaktadır. Bu eğitim sayesinde çocuklar gündüz kendileri uykuya dalabilmeyi ve geceleri ise deliksiz uyku sürdürebilmeyi öğrenmektedir.

Array

Bakıcının Çocuğa Kazandırması Gereken Davranışlar

Aileler çocukları doğduktan belirli bir süre sonra, çeşitli nedenlerden dolayı çocuklarını başka birine bırakmak zorunda kalabilmektedir. Yanında çocuğuna bakacak bir aile bireyi olmayan kişiler en doğru bakıcıyı seçebilmek adına büyük bir emek sarf etmekte ve en doğru kararı verebilmek adına büyük bir titizlik göstermektedir.

Array

Çocuklarda 3 Yaş Sendromu

Bebeklik döneminden sonra anne babaları en çok zorlayan dönemlerden biri iki yaş ve üç yaş geçiş dönemleridir. Çocukların benliklerini bulmaya başladıkları, kendilerini tanıdıkları ve çevrelerini keşfettikleri bu dönemler anne babalar için tam bir sınava dönüşmektedir.

Array

Çocuğa Tuvalet Eğitimi Vermenin Püf Noktaları

Tuvalet eğitimine başlamak erken çocukluk döneminin en önemli dönüm noktaları arasında yer almaktadır. Bu sürecin başlaması ile birlikte hem çocuklar büyük bir ağırlıktan kurtulacak hemde anne babalar, manevi ve maddi olarak rahatlayacaktır. 

Array

Çocuk Bakıcısı Seçerken Ailelerin Dikkat Etmesi Gerekenler

Anne babalar en değerli hazineleri olan minik yavrularını, kimi zaman büyük bir aile büyüğünün olmaması, aile büyüklerinden uzak olunması ya da aile büyüklerinin yeterince verimli olacağının düşünülmemesi nedeni ile çocukları için bakıcı bulmak zorunda kalmaktadır. 

Array

Çocukla Evde Kaliteli Zaman Geçirmek

Anne babaların çocuklarının yaş, gelişim ve istekleri doğrultusunda onların duygusal, bedensel ya da zihinsel gelişimini desteklemek adına oyunlar oynaması, etkinlikler yapması, bedenen ya da ruhen yanında olması kaliteli zaman geçirmek olarak adlandırılmaktadır. 

Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.