insanbul

Bebek Bakıcısı

Bebek bakıcısı hizmetimiz ile gündüz veya yatılı olarak çalışacak yerli yabancı bakıcılarla sizlere bebek bakıcısı hizmeti sunmaktayız.
Bebek Bakıcısı Adayları 983 Kişi
Sırala:
insanbul insanbul
Gülshirin A.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Türkmenistan
48 Yaşında
Orazgül R.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Türkmenistan
43 Yaşında
Rosette N.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Uganda
36 Yaşında
Racel O.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Filipinler
42 Yaşında
Gülkamar R.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Türkmenistan
39 Yaşında
Mamajan M.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Türkmenistan
49 Yaşında
Züleykha A.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Özbekistan
18 Yaşında
Zuhra B.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Türkmenistan
29 Yaşında
Gülkamar T.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Türkmenistan
40 Yaşında
Pratima B.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Nepal
27 Yaşında
Navbakhor R.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Özbekistan
35 Yaşında
Milca E.
Referanslı Bebek Bakıcısı
Filipinler
32 Yaşında

Güncel Bebek Bakıcısı Fiyatları

  • Gündüz Bebek Bakıcısı 25.000₺ - 30.000₺
  • Yatılı Bebek Bakıcısı 30.000₺ - 40.000₺
  • İkiz Bebek Bakıcısı 35.000₺ - 45.000₺
  • Günlük Bebek Bakıcısı 2.500₺
  • İzin Günleri 250₺ - 450₺ extra yol ücreti

Yeni Doğan Bebek Bakıcısı

Yavrunuz dünyaya gözlerini açtı ve bakıcı aramaya karar verdiyseniz, Bu yazımızı okuyup sektörümüz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yeni doğan bebek bakımı sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Bu iş ciddiyet, sabır ve tecrübe ister. Bu nedenle de alanında uzman kişilerin bu hizmeti sunması gerekir. Özellikle bebekler onları her şekilde anlayacak bir bebek bakıcısına ihtiyaç duyarlar. Aileler genelde firmamızdan yeni doğan bebek bakıcısı için genç adayları talep etmekte fakat bu çok büyük bir yanlış. Yeni doğan bebek bakıcısı seçimlerinde bizler insanbul insan kaynakları olarak daha olgun bakıcıları ailelerimize önermekteyiz.

İkiz Bebek Bakıcısı

Özellikle çalışan ailelerin en çok sorduğu hizmetlerden birisidir. İkiz bebek bakımı sabır isteyen bir iştir. Daha önceden ikiz bebek bakımında tecrübesi olmayan bir bakıcı ikiz bebek bakarken zorlanıp hemen pes edebilir. Genelde aileler bu kötü deneyimleri yaşadıktan sonra profesyonel bir hizmet almak için arayışa girerler. İkiz bebek konusundaki uzmanlığımıza güvenin ve bebek bakımıyla ilgili yaşadığınız stres ve gerginliğin bir kısmını hafifletmemize izin verin. Bu konuda tecrübeli ekibimiz ile 27 yılın vermiş olduğu deneyim ve Türkiye İş Kurumu lisansı ile bu hizmeti size sunuyoruz. 

Bebek Bakıcısı Seçerken Nelere Dikkat Ediyoruz?

  • Referans bilgileri kontrol edilir,
  • Adli sicil kaydı kontrol edilir,
  • Sigara ve alkol kullanmamalı,
  • Güvenilir ve dürüst olması,
  • Sorumluluk sahibi olması,
  • Genel sağlının yerinde olması,
  • Bebekleri seven ve bakmaktan zevk alması,
  • Önceden çalışmış ve tecrübeli olması,
  • Güler yüzlü ve pozitif enerjiye sahip olması,
  • Seyahat konusunda bir engelinin bulunmaması.

Bebek Bakıcısı Arayanlara Tavsiyeler

Yatılı, gündüzlü, Türk veya yabancı bakıcı için avantaj ve dezavantajlar masaya yatırıldıktan sonra bebek bakıcısı aramaya başlanmalıdır. Güvenilir, uyumlu ve titiz bir bebek bakıcısı bulmak için danışmanlık hizmeti alın, profesyonel bir bakıcı için danışmanlık şirketinden hizmet alın. Eğitimli ve deneyimli dolayısıyla güvenlik için referans alınabilecek adaylar arasından saatlik, günlük veya yatılı bakıcı seçimi yapabilirsiniz. Güvenilir bakıcı nasıl bulunur ve bakıcı seçimi neye göre yapılır diyorsanız alternatifleri değerlendirirken her zaman yakında oturanı, deneyimli olanı ve yaşam tarzınıza uygun olanı seçmelisiniz. Unutmayın! Ne hissettiğiniz her zaman en önemli olandır. Kalbinizin sesini dinleyin ve ilk etkileşime önem verin. İdeal bakıcıyı bulmak sabır isteyen bir süreçtir.

Güvenilir Bebek Bakıcısı Nasıl Bulunur?

Bebeğini kucağına aldıktan sonra çalışması gereken ebeveynler güvenilir bakıcı nasıl bulunur sorusunun cevabını arar. Bu soruya cevap aramadan önce özellikle annenin; Yatılı mı yoksa gündüzlü mü?, Türk mü yabancı mı? sorularına cevap bulması ve bütçe belirlemesi gerekir. Oyun alanları iş toplantıları, Sosyal ortamlar iş arayan bakıcı tanıdığı olanlarla doludur. Fakat bu çok büyük bir yanlıştır. Arkadaşınızın evinde çalışan yardımcı bayan çok iyi çalışıyor diye akrabası veya arkadaşının da iyi bir çalışan olacağı anlamına gelmiyor. Bu konuda profesyonel bebek bakıcısı hizmeti sunan firmalar ile çalışmak gerekiyor. Sektöründe lider olan firma olarak sizlere en güvenilir bakıcıyı bulmayı vadediyoruz.

Hizmet Politikamız

Bizimle çalışmaya karar verdiğinizde süreç bu şekilde ilerliyor
  1. Süreç Adım 1

    İstediğiniz kriterlere uygun adayların video cv’lerini size WhatsApp üzerinden gönderiyoruz.

    01
  2. Süreç Adım 2

    Gönderdiğimiz videolar içerisinde seçtiğiniz aday ile online veya ofisimizde karşılıklı görüşmenizi sağlıyoruz.

    02
  3. Süreç Adım 3

    Aday ile anlaşıldığı taktirde, herhangi bir problem çıkar ise 3 yeni eleman daha bulacağımızı taahhüt eden 2 aylık bir sözleşme yapıyoruz.

    03
  4. Süreç Adım 4

    Bu organizasyon için çalışanın 1 maaşı kadar + KDV hizmet bedeli alıyoruz. Çalışma bakanlığına bağlı olarak çalışan özel istihdam bürosuyuz.

    04
Aklınıza Takılan

Sık Sorulan Sorular

Bebek Bakıcısı Hakkında Aklınıza Takılan Her Türlü Sorunun Cevabını Bulabilirsiniz.

Günlük Bebek Bakıcısı; Bu hizmet genellikle haftanın belli günlerinde bebek bakımına ihtiyaç duyulması halinde alınır. İhtiyaca uygun olarak yapılacak çalışma planında çalışma saatleri karşılıklı mutabakatla belirlenir.

Aylık Bebek Bakıcısı; Bu hizmet 1 ay ve üzerinde bebek bakımına ihtiyaç duyulması halinde alınır. Çalışma planı; Her güne Haftanın belli günlerine veya belirlenen saatlere uygun olarak yapılır. Çalışma planı ücret üzerinde de belirleyicidir.

Yatılı Bebek Bakıcısı; Tüm gün ve her koşulda bebeğin bakımından ve ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanmasından bakıcı sorumludur. Yatılı bebek bakıcısı çalıştıran ailelerin izin tarihi konusunda anlaşması şarttır. Yatılı bebek bakıcılığı ülkemizde genellikle yabancı uyruklu kişiler tarafından tercih edilir. Bebek bakıcısı çalışma saatleri ve sorumlulukları kişiye özel olarak şekillenebilir. İşe alım gerçekleşmeden sınırları çizilen sorumluluklara ev işleri de eklenebilir. Bakıcıyla sağlanan anlaşma, çalışma şartları, görev tanımı ve saatleri ek ücret ödemeyi gerektirebilir. Bebek bakıcısının asli görevinin bebekle ilgili sorumluluklar olduğu unutulmamalıdır!

Emek verilen her işte tarafların birbirinden beklentisi olur. Güvenilir bebek bakıcısı arayan aileler kriterlerine uygun adayı seçmek için özel çaba sarf ederken bebek bakıcısının aileden beklentileri konusunda da hassasiyet göstermelidir. Konu bebek bakımı olduğunda günlük planlamanın nasıl olacağı konusunda tek söz sahibi annedir. 

Günlük işlerin aksamadan yolunda gitmesi ve bebeğin ihtiyaçlarının tam zamanında eksiksiz olarak karşılanabilmesi için bebek bakıcısının aileden ne beklediği iş görüşmelerinde konuşulmalıdır. Personel çalıştırırken empati kurmak ve karşımızdaki kişinin özel hayatına saygı duymak verimi artıracaktır. Bakıcı beklentileri arasında; düzenli çalışma saatleri, izin günleri, maaş bilgisi ve sorumlulukların sınırlandırılması sayılabilir. İlk görüşmede karşılıklı beklentilerin net olarak konuşulması zaman ilerledikçe yaşanması muhtemel uyumsuzlukların önüne geçecektir.

Dil Bilen Bakıcı; Aileler bakıcı seçerken bakıcının dil bilmesini talep ediyorlar, Fakat bu doğru bilinen yanlışların başında geliyor 3 yaş ve üzeri çocuklar için dil bilen bakıcıları tavsiye ediyoruz.

Genç bebek bakıcısı; Aileler bakıcı seçerken genç bakıcı talep ediyorlar, bakıcı seçerken olgun ve tecrübeli bakıcılar ile çalışılmasını ailelerimize öneriyoruz. Genç bakıcılar çocuk bakımı ve ev temizliği konusunda daha verimli oluyorlar.

Ebeveynler bebek bakıcısından ne bekliyorlarsa aynı şekilde beklentileri de karşılamak zorundadır. 
Bebek bakıcısının aileden beklentileri olumlu karşılandıkça birlikte çalışma süresi uzar.

1- Bebeğin temel ihtiyaçlarının eksiksiz karşılanmasını isteyen ebeveynler bakıcı ücreti ve hakları konusunda aynı titizliği sergilemelidir.

2- Bakıcılık hizmetinin ücreti konusunda ortak mutabakat ve düzenli iyileştirme performansı artırır.

3- Aileler bebek bakımıyla ilgili her kararın kendilerine danışılmasını isterken bakıcının aldığı kararlara da destek olunmalıdır.

1- Daha önce çalıştığı yerden neden ayrılmış?

2- Aday yabancı ise Türkiye'de ne kadar süre daha kalacak?

3- Aday yabancı ise ikamet izni süresi ne zaman doluyor?

4- Burada yaşadığı ev nerede ve kimlerle yaşıyor?

5- Bebek bakıcısının çocuğunuzla aynı yaştaki çocuklarla deneyimi var mı?

6- Covid19 aşılarını olmuş mu?


Bakıcı adayının vermiş olduğu referansları dikkatle inceleyip çalışmış olduğu diğer yerlerden mutlaka onay alın. Onlara yukarıda  belirtilen soruları mutlaka sorun ve tatmin edici cevaplar isteyin.

Bakıcı seçiminde dikkat edilmesi gereken en kritik nokta adayla bebek arasında kurulan iletişimin kalitesidir. Yerli bakıcının da yabancı bakıcının da kendine göre avantaj veya dezavantajı olabilir. Önemli olan ebeveynin belirlediği kriterler ve adayın bu kriterlere ne kadar uyduğunun objektif bir şekilde sorgulanmasıdır. İş görüşmesinde şart koşulacak sözleşme süresi karşılıklı olarak performans ölçümlemesi yapılmasını kolaylaştırır. Yabancı uyruklu bebek bakıcısı ve bebeğiniz arasında kurulacak bağ 2 aylık sözleşme süresi boyunca karar vermeyi kolaylaştırır. Sürenin sonunda taraflar bir kez daha konuşarak çalışma şartları üzerinde anlaşır ve kesin işe alım yapılmış olur.

Evde temizlik ve yemek konusunda biri olmadığında mülakat esnasında bakıcılardan bu konuda da destek istenir. Bakıcının kabul etmesi durumunda bakım ve yemek konusunda da destek verilir. Çocukların bakım ihtiyaçlarının giderilmesi ve beslenmesi bakıcı tarafından takip edilir. Bakıcının buna ilişkin aileden detaylı bilgiler alması ve bu bilgilerle beslenme ve bakımı takip etmesi önemlidir. Çocuğun kullandığı ürünlerle birlikte onun sınırlarına uygun olarak bakım ve yemek takibi yapılır. Özellikle eğer çocuk okul çağındaysa bakıcıya alışma ve güvenme süreci için ailenin çocuğa bu konuda konuşması önemlidir. Onunla yemek yiyebileceğinin, duş almasında ona yardım edebileceğinin söylenmesi gerekir. Çocuğu bir anda buna maruz bırakmak yerine zamanla alışması sağlanır.

Çalışan annelerin en büyük yardımcısı olan yabancı uyruklu bebek bakıcıları tercihe göre yatılı ya da gündüzlü çalıştırılabilir. Bebekleri anne ya da babanın ebeveynlerine emanet etmek geçici bir çözümdür. Güvenilir ve tecrübeli bir bakıcı bebeklerin fiziksel ve zihinsel ihtiyaçlarını karşılayabilecek donanıma sahip olmalıdır. Evde yatılı olarak çalışan bir yabancı bakıcı, bebek uyuduğu zaman veya sosyalleşirken evdeki diğer işler konusunda da toplayıcı bir tavır sergiler. Çocuğunu farklı kültürlere açık yetiştirmek isteyen ebeveynler için yabancı çalışanlar doğru seçimdir. 

1- Dil gelişiminde bebeğe avantaj sağlayan yabancı uyruklu bebek bakıcısı aynı zamanda bir dünya insanı yetiştirir.

2- İşlerinde her zaman daha gayretli görünen yabancı uyruklu çalışanlar yatılı bakıcı ihtiyacı için en ideal adaydır.

3- Asıl amaçları para kazanmak olan yabancı uyruklu bakıcılar görev ve sorumluluklar konusunda daha esnek olabilirler.

Evet tüm yönlendirdiğimiz bakıcıların hepsinin aşısı var.