insanbul

Yaşlı Bakıcısı

Yaşlı bakıcısı hizmetimizle büyüklerinizin bakımlarını en kaliteli biçimde sağlamak için sizlerin yanınızdayız. İsteğe bağlı yerli ya da yabancı Yaşlı bakıcı.
Yaşlı Bakıcısı Adayları 227 Kişi
Sırala:
insanbul insanbul
Gülizar M.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Türkmenistan
46 Yaşında
Zamira H.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Türkmenistan
55 Yaşında
Maya T.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Türkmenistan
45 Yaşında
Dildora S.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Özbekistan
36 Yaşında
Gulnoz R.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Özbekistan
54 Yaşında
Altynay K.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Türkmenistan
44 Yaşında
Gulbuston R.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Türkmenistan
50 Yaşında
Ramilya A.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Türkmenistan
60 Yaşında
Farida Sh.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Özbekistan
40 Yaşında
Akgozel A.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Türkmenistan
50 Yaşında
Güldane M.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Türkmenistan
38 Yaşında
Gullala S.
Referanslı Yaşlı Bakıcısı
Türkmenistan
45 Yaşında

Yaşlı Bakıcısı Hizmeti

Sevdiğimiz aile büyüklerimiz ya da dostlarımız için yaşlı bakıcısı arayışına girmemiz son derece doğal bir durum. Ancak talebin yüksek olması piyasada olan yaşlı bakıcılarının niteliklerini de düşürmüştür. Bu nedenle bu hizmeti profesyonel olarak İnsanbul her türlü bakıcı ihtiyacında olduğu gibi yaşlılar için bakıcı bulma hizmetinde de öne çıkmayı başarmış bir insan kaynakları firması olmuştur. Sevdiklerimizi emanet edeceğimiz kişinin güvenilir olması çok önemlidir. Bu nedenle siz de eğer bir büyüğünüz için bakıcı arıyorsanız mutlaka bizimle iletişime geçmelisiniz.

1996 yılından bu yana profesyonel personel bulma firması olması nedeniyle on binlerce ailenin çözüm ortağı olmayı başarmıştır. Yaşlı bakıcısı bulma konusunda titiz davranan firmamız evinize aldığınız personel konusunda garanti verebilmektedir.

Yaşlı Bakıcısı Görevleri

  • İlaçlarını doktorun reçetesine göre zamanında almasını sağlamak,Banyo ve hijyenik bakımını sağlamak
  • Altını değiştirmek. İdrarını tutamayan bireylerde genital bölgeye özel dikkat gösterilmelidir.
  • Dişlerin fırçalanmasına yardımcı olur ve protezler için günlük temizlik
  • Haftada en az bir veya iki kez saç şampuanlama, saç derisine masaj ve ardından kurutmak
  • Erkekler için temiz tıraş olmayı sağlamak
  • Tırnak bakımı yapmak
  • Evin güvenliğini sağlamak, kapıları kilitli tutma.
  • Yaşlıların diyetine göre yemek hazırlamak
  • Egzersiz yapılmasını sağlamak
  • Olası acil durumlarda yakınlarıyla hızlı bir biçimde iletişime geçmek
  • Temkinli Olmak (Özellikle alzheimer hastalığı olan yaşlılar evlerinden çıkıp sorun yaşayabilirler.)

Yaşlı Bakıcısı Arıyorum

Özellikle aile büyükleriyle birlikte yaşayan kişiler yaşlı bakıcısı arıyorum talebinde bulunmuştur. Gerek ailedeki kişilerin çalışması gerekse üst düzey bakıma muhtaç duyan yaşlılara sahip olmak bu talebi günümüzde daha fazla artırmıştır. Günümüzde dijital çalışmaların yükselmesiyle rekabetin daha da kızışması kalitenin düşmesine de neden olmuştur. İyi hizmet almak konusunda yaşanan gerginlik de artmıştır.

Bir dizi internet aramasıyla ulaşacağınız her bakıcı hizmetinin isteklerinizi karşılaması mümkün değildir. Gerek bütçe, gerek bakıcıların eğitim ve deneyim seviyesi birbirlerinden farklıdır. İnsanbul olarak tamamen kalifiye ve birçok bütçe seçeneğine uygun olarak yaşlı bakıcı hizmeti sunmaya devam ediyoruz.

Yaşlı Bakıcı Ücretleri 2023

Her sektör ve profesyonel eleman ihtiyacında olduğu gibi yaşlı bakıcılar arasında da bütçe farkı mevcuttur. Yaşlı bakıcı ücretleri 2023 yılında da değişkenlik gösteren unsurlar arasında yer almaktadır. Bu unsurları şu şekilde sıralamamız mümkündür:
  • Bakıcının yaşı ve deneyimi,
  • Yaşlı bakıcının eğitim seviyesi,
  • Yaşlı bakıcıyla anlaşılan süre,
  • Bakıcının mükellef olacağı sorumluluklar.
Tüm bu unsurlar bir yaşlı bakıcısının ücretlerinde farklılık yaratan durumlardır. Yaşlılar özel bakıma ihtiyaç duyarlar. Gerek iğnelerinin yapımı gerek beslenme düzenleri olsun bir bakıcıyı deneyimli olmaya zorlamaktadır. İnsanbul.com üzerinden bakıcıya ihtiyaç duyan yaşlınızın bakımını karşılayabilecek bir bakıcıyı rahatlıkla bulabileceksiniz. Şimdi yaşlı bakıcı portföyümüzü inceleyin!

Yaşlı Bakıcı Firmaları

Günümüzde birçok yaşlı bakıcı firmaları mevcut. Bu nedenle önünüze çok fazla seçenek çıkacaktır. Ancak yaşlı bakıcı hizmeti veren bir firma seçmeden önce mutlaka dikkat etmeniz gereken unsurlar vardır. Aksi takdirde sevdiğiniz büyükleriniz deneyimsiz insanların bakımıyla zor durumlar yaşayabilirler. Yaşlı bakıcısı firması seçmeden önce dikkat etmeniz gereken unsurlar:
  • Seçeceğiniz firmanın referansları,
  • Kaç yıldır bu sektörde hizmet verdiği,
  • Portföyündeki yaşlı bakıcılarının detaylı bilgilerine erişebilme,
  • Hızlı yanıt alabilme,
  • Bütçenize uygun yaşlı bakıcısı sunabilme.
İnsanbul olarak bünyemizde barındırdığımız tüm hasta bakıcılar yakından inceliyoruz. Onların eğitim durumlarını, deneyimlerini, yaşam tarzlarını, eğer yabancı uyrukluysa çalışma iznine sahip olmaları gibi birçok başlık detaylı olarak takip edilir. Bu sayede tamamen güvenli personeli tedariki yapabiliyoruz.

Yarım Gün Yaşlı Bakıcı

Bazı yaşlılar gece ve gündüz olmak üzere tam bir hizmete ihtiyaç duyarken bazı yaşlıların da yarım gün ihtiyaçları olabiliyor. İnsanbul.com olarak bu faktörü atlamayarak size yarım gün yaşlı bakıcı hizmeti de sunuyoruz. Özellikle ev halkının gündüz ya da gece özel ya da iş sebepli evde olmadığı durumlarda yarım günlük yaşlı bakıcısı hizmeti almak elzem bir ihtiyaç oluyor. Bu nedenle biz de ihtiyaçlarınıza en uygun yaşlı bakıcı hizmetini sunmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar on binlerce aileye bakıcı bularak sektördeki liderliğimizi koruyoruz.

Yarım gün yaşlı bakıcı ücretleri de birçok etkene göre değişkenlik göstermektedir. Bu etkenler arasında bakıcının sorumlulukları, hastanın ihtiyaç duyduğu bakımın niteliği, çalışma saat ve günleri vardır. Bu nedenle bizden bütçenize uygun bakıcı bulmanız mümkündür.

Aylık Yaşlı Bakıcısı

Hizmete ihtiyaç duyan yaşlılar için düzenli çalışacak bir bakıcı ihtiyacınız olduğunda İnsanbul sizin için bu süreci stressiz hale getiriyor. Aylık yaşlı bakıcısı portföyümüzün genişliği sayesinde bütçenize, yaşlınızın duyduğu bakıma göre size birçok seçenek sunabiliyoruz. Genel olarak her ihtiyaca uygun, aranılan niteliklere uygun portföyümüz sayesinde binlerce yaşlıyı kalifiye bakımla tanıştırıyoruz. Aylık olarak hizmet verecek olan bir bakıcının mutlaka deneyimli olması gerekmektedir. İster genç bir bakıcı ister daha olgun bir bakıcı arıyor olun bütün listemize web sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda sitemiz üzerinden form doldurma seçeneği de sunmaktayız. Formunuz bize ulaştığında size hızla dönüş yapıyoruz.

Aylık Yaşlı Bakıcı Maaşı

Birçok etkene bağlı olarak değişen Aylık Yaşlı Bakıcı Maaşı konusu, bakıcı hizmeti almada önce dikkat edilmesi gereken konuların başında gelir. Bu anlamda özellikle çalışma şartlarına göre bir maaş belirlemesi yapmak gerekecektir. Çünkü mesai saatleri ve beklenen hizmetler bağlamında bakıcı maaşları değişiklik gösterebilir. Bu konuda özellikle, yatılı bakıcılar, gündüz bakıcılarına nazaran daha fazla maaş talep etmektedir. Yatılı bakıcıların, gündüz bakıcılarına oranla daha fazla mesai yaptıkları göz önünde tutulursa, bu durum çok doğaldır. Fakat bu maaş konusunda, bütün kanun ve yönetmeliklere uygun bir şekilde işçi çalıştıran güvenilir bakıcı platformlarını bulmak gerekir. İşte bu platformların başında İnsanbul markası olarak sizlere hizmet veriyoruz.

Yatılı Yaşlı Bakıcısı

Tam zamanlı olarak ihtiyaç duyduğunuz bakıcılara İnsanbul’un sunduğu kalifiye hizmetle anında ulaşabilirsiniz. Yatılı yaşlı bakıcılarımız sizin evinizde konaklayarak bakıma ihtiyaç duyan yaşlınız için gereken tüm bakımı sağlamaktadır. Eğitimli, deneyimli ve bütçenize uygun yatılı yaşlı bakıcısı hizmeti almak için şimdi bizimle iletişime geçin.
Yatılı bakıcılarının ücretleri de en çok merak edilen konular arasında yer alıyoruz. Yatılı yaşlı bakıcısı maaş konusu da bakıcının sorumluluk alanına göre değişkenlik gösteriyor. Sadece bakıma ihtiyaç duyan yaşlınızla mı ilgilenecek yoksa ev işlerinde de destek alacak mısınız? Sadece neye ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz yeterlidir. İnsanbul sizin için en uygun yatılı bakıcı adaylarını sıralayacaktır.
Yatılı Yaşlı Bakıcısı;
Türk ailelerin birçoğunda yaşlılar, diğer aile üyeleriyle birlikte yaşadıkları için bazı durumlarda, Yatılı Yaşlı Bakıcısı ihtiyacı doğabiliyor. Fakat aileler bu konuda oldukça hassas olup, yaşlı yakınlarını işinin ehli ve ahlaki yapısı iyi olan insanlara teslim etmek istiyorlar. Ayrıca, sadece gündüz değil, yaşlı kişiyle sürekli ilgilenebilmesi için yatılı olmasını da arzu ediyorlar. İşte tüm bu kriterlere uygun, mesleki deneyimlerini, mesleki eğitimlerle geliştirmiş, ahlaki karakteri oturmuş ve referansları tarafından taktirle karşılanan bakıcı adaylarını İnsanbul olarak hizmetinize sunuyoruz. Bu konuda, endişeleriniz varsa, sitemizin ilgili yaşlı bakıcısı bölümlerine göz atarak, dilediğiniz kriterlere uygun bakıcı adaylarını inceleyebilir ve sitemizde haklarında çektikleri videoları izleyip görüşme talep edebilirsiniz.

Yaşlı Bakıcı Arıyorum İstanbul

Özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç hastası olan ve İstanbul’da ikamet eden aileler, Yaşlı Bakıcı Arıyorum İstanbul konusunu özellikle merak ediyorlar. Bu noktada, İstanbul ve çevresinde hizmet veren bakıcı adaylarıyla görüşmeden önce onlar hakkında detaylı bilgi almak önemlidir. Çünkü yaşlı hastalar, oldukça hassas olabilirler. Bu hassaslık hem fiziki hem de psikolojiktir. Bu durumda ise, bakıcının hem işinin ehli ve yaşlı bakımı konusunda iyi eğitim almış olması hem de yaşlı ve hasta psikolojisinden anlıyor olması gerekmektedir. Bu konu çerçevesinde İstanbul ve civarındaki bakıcıları, en güvenli şekilde bulup birebir görüşme imkanı yakalamak için İnsanbul olarak sizlere, üstün hizmet anlayışıyla hizmet sunuyoruz.

Yaşlı Bakıcı Arıyorum İzmir

Yaşlı yakını olan ve Yaşlı Bakıcı Arıyorum İzmir konusunda hizmet talep eden aileler, şu konuya dikkat ederek bir bakıcı adayı bulması gerekir. Farklı konularda hizmet verebilmesi, yaşlının bakım konforunu ve yaşam kalitesini artıran temel hususların başında gelir. Örneğin, iğne vurabilmesi ya da serum takabilmesi yaşlı bakımı konusunda büyük bir avantaj sağlamış olur. Bu gibi konular, genellikle yaşlı bakıcısının aldığı yaşlı bakım ve sağlık eğitimlerine bağlıdır. Yaşlı bakımı yapan bir bakıcının, özellikle bazı konularda kesinkes eğitimli ve sertifikalı olması gerekir. Bu hususların başında ise, ilkyardım sertifikası gelmektedir. Yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarda, ilkyardım gerektirebilecek bazı sağlık problemleri olabilir. Bu ve bunun gibi daha birçok mesleki nitelik konusunda eğitimli ve sertifikalı olan bakıcı adaylarıyla sizleri İnsanbul olarak buluşturuyoruz. İzmir’de İstanbul’da ya da Ankara’da fark etmeden Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyoruz.

Yaşlı Bakıcı Arıyorum Ankara

Özellikle başkent olması hasebiyle Yaşlı Bakıcı Arıyorum Ankara konulu aramalara ve taleplerle sıkça karşılaşmaktayız. Sadece evlerde değil çeşitli sağlık kurum ve kuruluşlarında da yaşlı bakımı hizmeti veren bakıcıları sizlerle buluşturuyoruz. Bu konuda, özellikle yaşlı bakıcıların birtakım karakteristik özelliklerinin olması gerekir. Yaşlı bakımı, oldukça sabır ve sükunet isteyen bir iştir. Stresli bir şekilde hasta bakımı gerçekleştirmek hem hasta sağlığına hem de bakıcı sağlığına tehdit oluşturabilir. Bu nedenle oldukça sakin ve anlayışlı kişilerin hasta bakıcılık yapması gerekir. Fakat bu nitelikleri barındırmasa da bakıcılık yapmaya çalışan kişiler vardır. İşte, biz İnsanbul olarak Ankara ve civarındaki en güvenilir, en anlayışlı ve en sakin yaşlı bakıcı adaylarını, talepleriniz doğrultusunda, sizlerle buluşturuyoruz.

Yaşlı Bakıcı Arıyorum Trabzon

İster yatılı ister gündüz çalışan Yaşlı Bakıcı Arıyorum Trabzon konusunda hizmet almak istiyorsanız doğru adreste bulunuyorsunuz. Trabzon ve çevresinde hizmet veren yaşlı bakıcı adaylarını internet sitemizde sıralıyoruz. Sizler de internet sitemize göz atarak, hangi bakıcı adayıyla çalışmak istiyorsanız buna göre bir filtreleme yapabilirsiniz. Ardından karşınıza çıkan bakıcı adaylarının, kişisel bilgilerini içeren ve kendilerini tanıttıkları bir videoyla karşılaşacaksınız. Bunun ardından talep etmeniz halinde, İnsanbul olarak sizi ilgili bakıcılara yönlendiriyoruz.

Yaşlı Bakıcısı Bul

Yaşlı bir yakınınız varsa ve bakıma muhtaçsa, Yaşlı Bakıcı Bul konusunda hizmet almak istiyorsanız, sizin için en doğru adres İnsanbul internet sitesidir. Sitemizde bulunan bakıcı adaylarımızın hepsini, çeşitli testlere tabii tutuyor, özellikle sicil kayıtlarını kontrol ediyoruz. Herhangi bir kanuni suç işlemiş bakıcı adaylarını, sizlere hiç ulaştırmadan direkt olarak eliyoruz. Ayrıca çalışma ve maaş konularında da iş kanun ve yönetmeliklerine uygun güvenilir bir hizmet sağlıyoruz. Bu anlamda, siz de yaşlı bakıcı arıyorsanız, ziyaret etmeniz gereken tek adres İnsanbul olmalıdır. Şimdi ister kendi ilanınızı çıkarak isterseniz bizimle iletişime geçerek kendinize en uygun yaşlı bakıcısı hizmeti alın!

Hizmet Politikamız

Bizimle çalışmaya karar verdiğinizde süreç bu şekilde ilerliyor
  1. Süreç Adım 1

    İstediğiniz kriterlere uygun adayların video cv’lerini size WhatsApp üzerinden gönderiyoruz.

    01
  2. Süreç Adım 2

    Gönderdiğimiz videolar içerisinde seçtiğiniz aday ile online veya ofisimizde karşılıklı görüşmenizi sağlıyoruz.

    02
  3. Süreç Adım 3

    Aday ile anlaşıldığı taktirde, herhangi bir problem çıkar ise 3 yeni eleman daha bulacağımızı taahhüt eden 2 aylık bir sözleşme yapıyoruz.

    03
  4. Süreç Adım 4

    Bu organizasyon için çalışanın 1 maaşı kadar + KDV hizmet bedeli alıyoruz. Çalışma bakanlığına bağlı olarak çalışan özel istihdam bürosuyuz.

    04

Yaşlı Bakıcısı Özellikleri

Yaşlı Bakıcısı adaylarının öne çıkan özellikleri.
Güvenilir Yaşlı Bakıcısı

Güvenilir Yaşlı Bakıcısı

Gündüzlü Yaşlı Bakıcısı

Gündüzlü Yaşlı Bakıcısı

Günlük Yaşlı Bakıcısı

Günlük Yaşlı Bakıcısı

Yatılı Yaşlı Bakıcısı

Yatılı Yaşlı Bakıcısı

Evde Yaşlı Bakıcısı

Evde Yaşlı Bakıcısı

Profesyonel Yaşlı Bakıcısı

Profesyonel Yaşlı Bakıcısı

Aklınıza Takılan

Sık Sorulan Sorular

Yaşlı Bakıcısı Hakkında Aklınıza Takılan Her Türlü Sorunun Cevabını Bulabilirsiniz.

İlk mülakatta görüşülmelidir.

Hayır yerli ve yabancı yaşlı bakıcıları mevcut ( Yabancı yaşlı bakıcıları oturum izinlidir.)

Evet haftada bir gün izin yapmak üzere yatılı çalışabiliyorlar.

Evet her yönlendirdiğimiz adayın mutlaka referansını arıyoruz.

Evet yapabilir.

Evet biliyorlar.

Hayır ikamet izni olmayan yabancı vatandaşlar ile çalışmıyoruz.

Türkiye ve tüm dünyada yaşlı bakıcısı hizmeti veriyoruz.

Evde bakıma imkanı olmayan ve çalışan insanlar ya da profesyonel hizmet almak isteyen aileler ihtiyaç duyar.

Çalıştığı aile karşılıyor.