insanbul

Bebek Bakıcısı İş İlanları

Bebek bakıcısı mı olmak istiyorsunuz, kalitenin adresi olan bizlere ulaşabilirsiniz. Bebek bakıcısı olacağınız bir çok iş ilanlarında görünebilirsiniz.
İş İlanı 268 İlan
Sırala:
listele listele
İstanbul Yatılı Bebek Bakıcısı
3+1 daire, 2 aylık ikizler, anne evde bebekler ile ilgilenirken anneye yardımcı olabilecek tecrübeli birini arıyoruz.
Aktif
TL - 28.000TL / Ay
İstanbul Yatılı Bebek Bakıcısı
3+1 daire, 3 kişilik aile, anne evde, 2 yaş çocuklarının gelişimini destekleyebilecek çok iyi derecede ingilizce ve yemek bilen adaylar başvurabilir.
Aktif
30.000TL - 35.000TL / Ay
İstanbul Yatılı Bebek Bakıcısı
4+1 daire, 3 kişilik aile, anne evden çalışıyor.Evde bir tane kedi var. Haftanın 5 ya da 6 günü1.5 yaş çocuk ile ilgilenebilecek ve ev işlerine destek olabilecek adaylar başvurabilir.
Aktif
TL - 25.000TL / Ay
İstanbul Günlük Bebek Bakıcısı
Kadıköy'de haftanın 5 günü sabah 08.30 Akşam 17.30 saatleri arasında 5 aylık bebek ile ilgilenecek günlük toparlama yapacak tecrübeli bebek bakıcısı arıyoruz.
Aktif
20.000 TLTL - 20.000 TLTL / Ay
İstanbul Yatılı Bebek Bakıcısı
2 katlı villada, 3 kişilik aile.Anne bazı günler ofiste bazı günler evde çalışıyor.Derin temizliğe gelen var. 2 yaşında erkek çocukları ile ilgilenebilecek ve günlük işlere destek olabilecek tecrübeli adaylar başvurabilir.
Aktif
25.000TL - 30.000TL / Ay
İstanbul Günlük Bebek Bakıcısı
Bağcılar'da haftanın 5 günü 2+1 dairede 15 aylık kız çocuğu ile ilgilenebilecek tecrübeli referanslı çocuk bakıcısı arıyoruz. 08.00/17.30
Pasif
20.000 TLTL - 22.000 TLTL / Ay
İstanbul Yatılı Bebek Bakıcısı
Suadiye'de 3+1 dairede 10 aylık bebekle ilgilenip, günlük toparlama ve yemek yapabilecek tecrübeli bakıcı arıyoruz. Evde bir kedi var.
Pasif
800 $TL - 850 $TL / Ay
Tekirdağ Yatılı Bebek Bakıcısı
Tekirdağ şarköyde 4+1 müstakil 6 aylık bebeğe bakacak günlük toparlama yapacak tecrübeli ev yardımcısı arıyoruz.
Pasif
28.000TL - 35.000TL / Ay
Kocaeli Yatılı Bebek Bakıcısı
Kocaeli darıcada 4+1 müstakil 14 aylık bebekle ilgilenecek günlük toparlama yapacak bebek bakıcısı arıyoruz.
Pasif
TL - TL / Ay
İstanbul Yatılı Bebek Bakıcısı
Bakırköy Ataköyde 40 günlük bebek ile ilgilenecek günlük toparlama yapacak çocuk bakıcısı arıyoruz.
Pasif
23TL - 27.000TL / Ay
Muğla Part Time Bebek Bakıcısı
Muğlada 3 kişilik aile de İNGİLİZCE bilen çocuk bakıcısı arıyoruz.
Pasif
25.000TLTL - 30.000TLTL / Ay
İstanbul Tam Zamanlı Bebek Bakıcısı
Küçükçekmece Atakent'te 2+1 dairede 2 aylık bebekle ilgilenebilecek, bebek uyurken ortalık toparlayıp yemek yapabilecek tecrübeli ve referanslı gündüzlü ya da bebek bakıcısı arıyoruz. (Gündüzlüde saatler 07:30-19:00 Haftada 5 gün)
Pasif
18.000TL - 23.000TL / Ay

Aradığın İşi Bulamadın Mı?
Biz Bulalım!

Aradığınız işi senin için biz bulalım.

Bebek Bakıcısı Olmak İster Misiniz?

Bebek bakıcısı olmak ister misiniz? O zaman tam olarak doğru yerdesiniz. Bebek bakıcılığı son derece zorlu, sorumluluk gerektiren ve bir o kadarda güzel bir meslektir. Bebek bakıcıları sorumluluk duygusu gelişmiş ve bebekler ile ilgilenmeyi seven kişiler olmalıdır. Bebek bakıcılığı yapmak için meslek yüksek okullarının ya da meslek liselerinin gerekli bölümlerinden mezun olduysanız veya gerekli niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Hazırladığınız CV örnekleri varsa ofis danışmanlarımıza başvurabilir ve sizlere en uygun aileleri bulmaları için beklemeye başlayabilirsiniz. Kurumsal ofis danışmanlarımız gerekli kontrolleri yaptıktan sonra aynı gün içerisinde sizlere geri dönüş sağlayacaktır.

Kimler Bebek Bakıcısı Olabilir?

Günümüzde ailelerin bilinçlenmesi ve bebek bakıcısı olarak görev yapacak kişilerin işlerini daha profesyonel yapabilmesi için kişiler gerekli eğitimleri ve sertifikaları almaya yönelmiştir. Bebek bakıcılığı oldukça sorumluluk gerektiren ve ciddi bir iştir. Bilinçli ve eğitimli bir bebek bakıcısı, aileler tarafından daha sık tercih edilmekte ve ailelerin güvenini daha hızlı kazanabilmektedir. Bu nedenle bebek bakıcısı olmak ve bu işi profesyonel anlamda yapabilmek için Meslek Yüksek Okullarında yada Meslek Liselerinde çocuk gelişimi bölümü okumanız gerekiyor. Eğer okul okumadıysanız iyi bir referans ile yüz yüze görüştüğümüz mülakatı geçtikten sonra bebek bakıcısı olarak işe başlayabilirsiniz. 

Bebek Bakıcısı Ne İş Yapar?

Bebek bakıcılığı yapmak isteyenlerin en büyük merak konularından biri bebek bakıcısı ne iş yapar sorusunun cevabıdır. Bebek bakıcılığı son derece önemli ve beceri gerektiren bir iştir. Ailelerin olmadığı saatler ve zamanlarda bebeklerin tüm bakımı ile ilgilenen, beslenmesini, altının değişmesini, çeşitli aktiviteler ile gelişiminin desteklenmesini sağlayacak kişiler bebek bakıcılarıdır. Bebek bakıcıları güleryüz ve sabır ile tüm gün bebekler ile ilgilenmekte ve onların sağlıklı bir birey olarak büyümesi için çalışmalar yapmaktadır. Bebek bakıcılığı yapmak için kişilerin bir takım eğitimler alması gerekmektedir. Bu eğitimler kişilerin mesleklerinde daha profesyonel olmalarını ve baktıkları bebeklere daha verimli bir bakım hizmeti vermelerini sağlamaktadır.

Bebek Bakıcısının Alması Gereken Eğitimler?

Bebek bakıcısı olarak görev yapacak kişilerin, bu meslekte daha profesyonel adımlar atabilmek adına alması gereken çeşitli eğitim bulunmaktadır. Bebek bakıcısı olmak isteyen kişiler ilk olarak Meslek liselerinin ya da Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmalı ya da MEB onaylı kurumlardan bebek bakıcılığı sertifikası almalıdır. Bebek bakıcısının alması gereken eğitimler arasında kesinlikle ilk yardım eğitimi de yer almaktadır. Bebek bakıcıları çoğu zaman küçük çocuklar ile ilgilenecekleri için ev kazaları gibi çeşitli olumsuzluklara karşı her zaman dikkatli ve tetikte olmaları gerekmektedir. Bu nedenle kişilerin ilk yardım eğitimi alması, olası acil durumlarda ya da yaralanma ihtimallerinde ilk müdahaleyi yapabilmelerini sağlamaktadır.
   

Neden Bebek Bakıcısı Olmalısınız?

Neden bebek bakıcısı olmalısınız? sorusuna verilecek birçok cevap bulunmaktadır. Bebek bakıcısı olmak, kişilerin kendi ilgi alanları ve aldığı eğitimler ile alakalıdır. Bebek bakıcılığı hiç kolay bir meslek değildir. Fakat bu meslek kişilerin çeşitli kazanımlar elde etmesini sağlamaktadır. Bu mesleği benimseyen, çocukları seven ve çocuklar ile vakit geçirmekten mutluluk duyan kişiler bebek bakıcılığını zamanla bir meslek olarak görmeyi bırakmalıdır. Bebek bakıcılığı kişilere birçok fayda sağlayan bir meslek olmasının yanı sıra, kişilerin maddi anlamda da tatmin olmasını sağlamaktadır. Sizlerde bebek bakıcılığı alanında yeterli eğitim ve donanıma sahip olduğunuzu düşünüyor ve bu meslekte ilerlemek istiyorsanız, ofisimizi ziyaret ederek sizlere en uygun aileyi bulmamızı bekleyebilirsiniz.

Bebek Bakıcısının Sahip Olması Gereken Kişisel Özellikler

Bebek bakıcılığı yapacak kişilerin sahip olması gereken birçok özellik ve nitelik bulunmaktadır. Bu özellikleri şu şekilde sıralamak mümkündür.
  • Bebek bakıcıların da bulunması gereken en önemli özellik şüphesiz ki bu kişilerin çocukları sevmesi ve onlar ile vakit geçirmeyi seviyor olmasıdır.
  • Bebek bakıcıları hayal gücü gelişmiş ve yeniliklere açık olmalıdır ki çocuklarla çeşitli aktiviteler yaptığında verimli bir gelişim sağlayabilsin.
  • Bebekler son derece enerjik ve durmak bilmeyen bireyler olmaları nedeni ile bebek bakıcıları bebeklere eşlik edebilecek kadar enerjik ve aktif olmalıdır.
  • Ayrıca bebek bakıcıları sorumluluk duygusu gelişmişi güler yüzlü, saygılı, zaman kontrolü yapabilen, güvenilir, duyarlı ve eğitimli kişiler olmalıdır.

 

Bebek Bakıcısının Sorumlulukları Nelerdir?

Bebek bakıcıları ailelerin olmadığı zamanlarda bebekler ile ilgilenen ve gün içinde onların tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, sorumluluklarını üstlenen kişilerdir. Bebek bakıcılarının sorumlulukları, aileler ile yapacakları iş anlaşması sırasında belirlenmekte ve kişilerin beklentilerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Bebek bakıcılarının genel sorumlulukları bebekler ile ilgilenmek, beslenmesini sağlamak, banyo yaptırmak, altını değiştirmek, tırnaklarını kesmek, oyun oynamak, gelişimini destekleyici eğitimler vermek ve bu gibi günlük işleyişi devam ettirmek. Ayrıca bazı kişiler bebek bakıcılarından ekstra olarak ev işlerine yardımcı olmalarını, yemek yapmalarını, bebeğin çamaşırlarını yıkamalarını ve hafif toplama işlerini yapmalarını isteyebilmektedir. Bu gibi eklentiler kişilerin aldıkları ücretlerin artmasına neden olmaktadır.

Bebek Bakıcısı Arayan Ailelere Nasıl Ulaşılır?

Kadınların çalışması ya da çeşitli nedenlerden dolayı anne babalar, minik bebekleri için iyi bir bebek bakıcısı arayışı içine girmektedir. Bebek bakıcısı olabilecek eğitimleri almış ya da gerekli sertifikalara sahip olan kişiler bu gibi ihtiyaçlar gereği, ailelerinin olmadığı zamanlarda bebeklere ablalık ve bakıcılık yapmaktadır. Bebek bakıcılığı yapmak isteyen kişiler bakıcı arayan ailelere çeşitli yollardan ulaşabilmektedir. Fakat her seçim kişiler için doğru ve verimli bir şekilde sonuçlanmamalıdır. Firmamız bu bağlamda bebek bakıcılığı yapmak isteyen kişileri, en kısa sürede ve en doğru şekilde aileler ile buluşturmaktadır. Firmamız aracılığı ile iş bulmak için yapmanız gereken tek şey ofisimizi ziyaret etmek olmalıdır. Ofis danışanlarımız gerekli kontrolleri yaptıktan sonra en kısa sürede sizleri aileler ile buluşturmaktadır.
   

Bebek Bakıcısı İş İlanları

Bebek bakıcıları, 0-36 ay aralığındaki bebeklerin aileleri olmadığında bakımını üstlenen kişilerdir. Bebek bakıcıları ailelerin olmadığı durumlarda bebekler ile ilgilenmekte ve onların tüm sorumluluklarını üstlenmektedir. Bebek bakıcısı olarak iş aramak zor bir durum olsa da, kişiler bebek bakıcı bulma konusunda çok daha fazla zorlanmaktadır. Çünkü ailelerin her şeyden çok değer verdiği minik yavrularını bilmedikleri birine bırakmaları ve güvenilir birini bulmaları zorlu bir süreçtir. Bizler bu sorumluluğu sizler adına üstlenmekte ve en güvenilir ve en profesyonel kişileri bulmanız adına hizmet vermekteyiz. Firmamız Almanya başta olmak üzere Bulgaristan, Londra, Hollanda, Fransa ve İsviçre gibi birçok Avrupa ülkesine bebek bakıcısı gönderimi yapmaktadır.

Ailelerin Bebek Bakıcısından Beklentileri Nelerdir?

Bebek bakıcıları ailelerin bebek bakıcısından beklentileri nelerdir? gibi sorular ile karşı karşıya kalabilmektedir. Aileler en değerli varlıkları olan minik yavrularını emanet edecekleri bebek bakıcılarına karşı tabi ki bazı beklentiler içine girmektedir. Ailelerin bebek bakıcılarından beklediği en önemli şey güven ve sevgidir. Ailelerin temennisi bakıcıların çocuklarına sevgi göstermesi ve onu kendi yavruları gibi görerek, sevmesidir. Aileler bebek bakıcılarının bebeklerini düzenli olarak beslemesini, uyku zamanında uyutmasını, banyo ve tırnak bakımı gibi temizlik işlemlerini yapmasını, oyunlar oynamasını, altını düzenli olarak açmasını ve yaş aralığına uygun etkinlikler yapmasını beklemektedir.
   

Bebek Bakıcısı İş İlanları İçin Bize Başvurabilirsiniz.

Bebek bakıcısı olarak çalışmak isteyen kişiler, çeşitli alanlardan ve iş ilanlarından destek almayı denemektedir. İş bulma konusunda çeşitli sıkıntılar yaşayan kişiler en iyisini bulmak ve en doğru kişiler ile çalışmak adına büyük bir çaba sarf etmektedir. Firmamız bu bağlamda bebek bakıcısı olarak çalışmak isteyen, gerekli okulların istenilen bölümlerinden mezun olmuş ya da gerekli sertifikaları almış olan kişilerin en hızlı ve en doğru şekilde istediği işe yerleşmesini sağlamak adına hizmet vermektedir. Bu noktada sizlerin yapması gereken tek şey iş ilanlarımızı beğenmek ve daha sonra bizler ile iletişime geçmektir. Daha sonra bizler sizin için en doğru işleri bulacak ve en kısa zamanda yeni işlerinize yerleşmenizi sağlayacağız.
Aklınıza Takılan

Sık Sorulan Sorular

İş İlanları Hakkında Aklınıza Takılan Her Sorunun Cevabını Burada Bulabilirsiniz.

Evet ofisimize gelip gerekli kontrollerden geçtikten sonra bebek bakıcısı olarak yönlendirebiliyoruz.

Oturma izniniz varsa tabiki çalışabilirsiniz.

Evinize yakın gündüzlü bebek bakımı işi bulmak istiyorsanız ofisimize gelip kayıt olmanız gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyetinde iş ve işçi bulma faaliyetleri yasalar ile düzenlenmiştir. Elemandan ücret almak yasal değildir.

Ofisimize gelip gerekli kontrollerden geçmeyen bebek bakıcıları ile çalışmıyoruz.

Bebekleri seviyor ve bu konuda tecrübeniz var ise tabiki bulabilirsiniz.

Web sitemizde bulunan telefon numaralarından mesai saatleri içerisinde bize ulaşabilirsiniz.

İnsanbul insan kaynakları ve danışmanlık ltd ştı Türkiye iş kurumu tarafından verilen 1111 Numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir.

İkamet izni olmayan yabancı uyruklu bebek bakıcıları ile çalışmıyoruz.

Toplu taşıma olarak bakırköy metro istasyonuna 100 metre incirli metrobüs durağına 100 metre, Açık adresimiz web sitemizinn iletişim kısmında mevcut.
Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.