insanbul

Ev Yardımcısı İş İlanları

Ev yardımcısı hizmeti mi vermek istiyorsunuz; hızlı iş alımı için ev yardımcısı kategorimizde ilan verebilirsiniz.
İş İlanı 451 İlan
Sırala:
listele listele
Tekirdağ Yatılı Ev Yardımcısı
Tekirdağ'da 3+1 dairede 4 kişilik ailede temizlik, ütü, yemekle ilgilenebilecek ev yardımcısı arıyoruz. Çocuklar 4 ve 5 yaşlarda okula gidiyorlar.
Pasif
20.000 TL - 30.000TLTL / Ay
İstanbul Yatılı Ev Yardımcısı
Küçükçekmece'de 4+1 dairede yemek temizlik ütü yapacak tecrübeli referanslı ev yardımcısı arıyoruz.
Pasif
25.000TLTL - 25.000TLTL / Ay
İstanbul Part Time Ev Yardımcısı
Küçükçekmede 4+1 dairede yemek temizlik ütü yapacak tecrübeli referanslı ev yardımcısı arıyor.'
Pasif
25.000TLTL - 26.000TL / Ay
İstanbul Yatılı Ev Yardımcısı
Sarıyer Yeniköy'de 3 katlı müstakil 3+1 evde temizlik, yemek, ütü ile ilgilenebilecek ev yardımcısı arıyoruz. 3 kişilik aile, küçük çocuk yok.
Pasif
25.000TL - 25.000TL / Ay
İstanbul Part Time Ev Yardımcısı
Maltepe'de haftanın 5 günü gündüzlü ev yardımcısı arıyoruz sabah 09.00 akşam 18.00 saatleri arasında çalışacak tecrübeli yemek yapmayı bilen ev yardımcısı arıyoruz. (İhtiyaç halinde çocukla ilgilenilecek.)
Pasif
20.000 TLTL - 22.000 TLTL / Ay
İstanbul Yatılı Çocuk Bakıcısı
Florya'da 4,5 aylık ve 2 yaş çocuklarla anneyle beraber ilgilenebilecek, yemek ve günlük toparlama yapabilecek yardımcı arıyoruz.
Pasif
25.000TL - 30.000TL / Ay
İstanbul Tam Zamanlı Ev Yardımcısı
2+1 daire, 3 kişilik aile, 2 aylık bebekleri var anne bakıyor şu an doğum izninde, ev işleri ve yemek yapabilecek bir yardımcı arıyoruz. Karı-koca evden çalışıyorlar. Derin temizliğe gelen yardımcıları var. Küçük bir köpekleri var. Haftanın 4 günü 09.00-18.00
Pasif
TL - 18.000TL / Ay
İstanbul Yatılı Çocuk Bakıcısı
3+1 daire, 3 kişilik aile, 3.5 yaşında haftanın 3 günü kreşe giden çocuklarını okula götürüp getirecek ve ev işlerine destek olabilecek birini arıyoruz.Bir kedi bir köpek var evde.
Pasif
23.000TL - 25.000TL / Ay
İstanbul Yatılı Ev Yardımcısı
3 kişilik aile, 5 yaş kreşe giden çocuk var. Ev yardımcısı arıyoruz. İzin hafta içi.
Pasif
25.000TL - 27.000TL / Ay
İstanbul Yatılı Ev Yardımcısı
4+1 dairede 3 kişilik alide, temizlik yemek ve ütü ile ilgilenebilecek, seyahat engeli olmayan ev yardımcısı arıyoruz. Evde 1 küçük köpek var.
Pasif
25.000TL - TL / Ay
İstanbul Tam Zamanlı Ev Yardımcısı
4 kişilik aile, 6 ve 7 yaşlarında okula giden çocukları var. Ev işi ve yemek yapabilecek ev yardımcı arıyoruz. Haftanın 5 veya 6 günü, 09.00-18.00.
Pasif
18.000TL - 20.000TL / Ay
İstanbul Tam Zamanlı Çocuk Bakıcısı
Alibeyköy'de 3+1 dairede 5 kişilik ailede kahvaltı, günlük toparlama ve çocukların ödevleri ile ilgili sorumluluk alabilecek İngilizce bilen gündüzlü yardımcı arıyoruz.
Pasif
20.000 TL - 20.000TL / Ay

Aradığın İşi Bulamadın Mı?
Biz Bulalım!

Aradığınız işi senin için biz bulalım.

Ev Yardımcısı Olmak İster Misiniz ?

Ev yardımcıları, kişilerin ev işlerine yetişemediği, vakit ayıramadığı ya da ev işlerine vakit ayıracağı zamanı çocuklarına ya da sevdiklerine ayırmak istedikleri zamanlarda destek aldıkları kişilerdir. Ev yardımcısı olarak hizmet verecek kişiler, çalışacakları evin tüm sorumluluklarını üstlenmektedir. Market, temizlik, ütü, bulaşık, çamaşır ve market alışverişi gibi tüm sorumlulukları üstlenecek kişilerin kesinlikle düzenli, güvenilir ve sorumluluk sahibi olması gerekmektedir. Sizlerde bu yetilerin kendinizde olduğunu düşünüyorsanız, ev yardımcısı olmak ister misiniz? O zaman tam olarak doğru adrestesiniz, firmamız sizlerin en güvenilir alanlarda ev yardımcısı olarak görev yapmanız adına titiz bir çalışma sergilemektedir. Bu bağlamda yapmanız gereken tek şey ise bizler ile iletişime geçmektir.

Kimler Ev Yardımcısı Olabilir ?

Ev yardımcısı olarak görev yapmak isteyen kişiler, kimler ev yardımcısı olabilir? sorusunun cevabını aramaktadır. Ev yardımcısı olarak görev yapacak kişiler, hizmet verecekleri alanların tüm sorumluluklarını üstleneceklerdir. Bu durum genel olarak bakıldığında zorlu ve detay gerektiren bir meslek olması sayesinde, ev yardımcısı olarak hizmet verecek kişilerin bazı yetilere sahip olması gerekmektedir. Ev yardımcısı olmak isteyen kişilerde bulunması gereken özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz. 

-Ev yardımcısı olmak isteyen kişiler ev içindeki tüm işleri aynı düzende yapabilmek için sorumluluk sahibi ve düzenli olmalıdır. 

-Ev yardımcıları güvenilir, güler yüzlü ve enerjik olmalıdır. 

-Ayrıca ev yardımcısı olmak isteyen kişiler tecrübeli ve temizlik işlerine  hakim olmalıdır. 

Ev Yardımcısı Ne İş Yapar ?

Kadınların günlük ev işlerine yetişmeye ve çocuklar ile ilgilenmeye çalışması, kimi zaman çalışma hayatının sona ermesine ya da kişilerin bu nedenler yüzünden çalışma hayatına atılmasına engel olmaktadır. Kadın çalışma istihdamının da desteklenmesini sağlayan bu döngü, iş hayatında aktif olmak isteyen kadınların ev işlerinde yükünü hafifletmek ve çocukların bakımını desteklemek amacı ile destek aldıkları ev yardımcıları, kişilerin büyük oranda rahatlamasını sağlamaktadır. Ev yardımcıları çalışma alanlarındaki tüm gündelik işlerin yapılması ve iş anlaşmasında yapılan sözleşme doğrultusunda çocuklar ile ilgilenmek ile sorumludur. Temizlik, market alışverişi, bulaşık, ütü, yemek yapımı ve çamaşır gibi gündelik tüm işleri ev yardımcıları düzenli olarak yapmakta ve kişilerin üzerine düşen yükün hafiflemesini sağlamaktadır. 


Neden Ev Yardımcısı Olmalısınız ?

Ev işlerini seviyor ve bu alanda aktif olarak bir gelir elde etmek istiyorsunuz, ama neden ev yardımcısı olmalısınız? Ev yardımcıları, çalışma alanlarındaki tüm sorumlulukları üstlenen ve evin tüm bakımı ile ilgilenen kişilerdir. Temizlik konusunda kendine güvenen, çocuklar ile ilgilenmeyi seven ve temizlik yapmaktan zevk alan kişiler için tamamen biçilmiş bir kaftan olan ev yardımcılığı görevi, kişilerin güzel gelirler elde etmesini de sağlamaktadır. Ayrıca ev yardımcısı olmak için herhangi bir mezuniyet ya da sertifika gibi bir ayrıcalık aranmaması, çeşitli nedenlerden dolayı okul okuyamamış kişilerinde iş hayatında aktif bir rol almasını ve kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmasını sağlamaktadır. 

Ev Yardımcısının Sahip Olması Gereken Kişisel Özellikler ?

Ev yardımcıları kişilerin evde olduğu ya da olmadığı zamanlarda da ev içindeki gündelik işleri yerine getirmek ile görevli kişilerdir. Bu kişiler aile bireyleri evde olmadığında da sorumluluk dahilinde olan işleri yapacakları için ev yardımcısının sahip olması gereken bazı kişisel özellikler bulunmaktadır. 

  • Ev yardımcısı olarak görev yapacak kişiler ilk olarak , kişisel bakımına özen gösteren, güler yüzlü ve sorumluluk sahibi kişiler olmalıdır. 
  • Ev işlerinde kişilere yardımcı olacak kişiler kesinlikle eleştiriye açık ve çalıştığı ailelerin gelenek, göreneklerine saygılı olmalıdır. 
  • Ev yardımcısı olarak görev yapacak kişiler, çalıştığı ailenin mahremiyetine özen göstermeli ve kişileri gözetlemek, ya da dinlemek gibi rahatsızlık verici davranışlardan kaçınmalıdır. 

Ev Yardımcısı Alması Gereken Eğitimler?

Ev yardımcısı olarak görev yapacak kişilerin herhangi bir okuldan mezun olması ya da herhangi bir sertifikaya sahip olması gerekmemektedir. Ev yardımcısı olarak görev yapacak kişilerin çalışkan, güvenilir, düzenli, disiplinli, sorumluluk sahibi ve en önemlisi temizlik konusunda tecrübeli olması gerekmektedir. Ev yardımcısı olarak görev yapacak kişiler işlerini daha profesyonel bir şekilde yapmak ve kendilerine daha fazla katkıda bulunmak adına, özel kurumlardan kendi alanları ile ilgili çeşitli eğitimler alabilme şansına sahiptir. Ev yardımcısı olarak görev yapacak kişiler, aile ile anlaşma sırasında çocuk bakımı sorumluluğunu da üstlenecekse, kişilerin acil durumlara karşı ilk yardım eğitimi alması isteniyor olabilmektedir. 

Ev Yardımcısının Sorumlulukları Nelerdir?

Her birey, yaşam içinde yapılması gereken tüm sorumlulukla çeşitli nedenlere bağlı olarak tek başına üstlenmek istemeyebilmektedir. Bu durumda özellikle ev işleri konusunda destek isteyen kişiler, ev yardımcıları ile çalışmak istemektedir. Ev yardımcıları kişilerin üzerindeki birçok sorumluluğu almak ve ev işleri ile ilgilenmek üzere hizmet vermektedir. Ev yardımcısının sorumlulukları nelerdir? sorusunu şu şekilde yanıtlamak mümkündür. 

  • Ev içindeki genel temizlik işlerini yapmak
  • Ev sahibi ile anlaşılan saatte işe başlamak
  • Çamaşır ve ütü işlemlerini tamamlamak
  • Aile bireyleri eve gelmeden önce sofrayı hazırlamak ve yemek yapmak
  • Ev ihtiyaçları doğrultusunda market alışverişi yapmak
  • Ev yardımcısı sorumluluklarına, yapılan ilk görüşmelerde çocuk bakımı dahil edildi ise çocuk okuldan geldiğinde onu karşılamak ve ödevlerinde çocuğa yardımcı olmak. 


Ev Yardımcısı Arayan Ailelere Nasıl Ulaşılır?

Ev yardımcısı olarak hizmet veriyor, fakat güvenilir bir aile ile çalışma konusunda sıkıntılar yaşıyor, kendi kriterlerinize uygun bir aile bulamıyor ve ev yardımcısı arayan ailelere nasıl ulaşılır? sorusunun cevabını arıyorsanız, doğru yerdesiniz demektir. Firmamız bu konuda ev yardımcısı olarak görev yapmak isteyen kişilerin en doğru tercihler yaparak en güvenli aileler ile çalışması adına hizmet vermektedir. Ofis danışanlarımız, ev yardımcısı arayan ailelere bizler aracılığı ile ulaşmanız adına, sizlerden ilk olarak bir CV istemektedir. Ofis danışanlarımız başvuru kaydınızı inceledikten ve gerekli kontrolleri gerçekleştirdikten sonra, sizlerin en iyi aileler ile buluşmanızı sağlamaktadır. 

Ev Yardımcısı İş İlanları

Ev yardımcısı olarak hizmet veren kişiler iş hayatında aktif rol alan, ev işleri yapma konusunda sıkıntılar yaşayan ve ev işlerine yetişemeyen kişilerin en büyük kurtarıcılarıdır. Ev yardımcıları gündelik ev işlerini yapma ve ev içindeki birçok sorumluluğu üstlenme konusunda kişilere destek olmak ile görevli kişilerdir. Firmamız ev yardımcısı bulma ve ev yardımcısı olarak iş bulma konusunda kişilere büyük kolaylıklar sunmaktadır. Firmamız özellikle Avrupa ülkelerine de ev yardımcısı gönderimi yapması sayesinde sıklıkla tercih edilmeyi başarmaktadır. Ofis danışanlarımız, ev yardımcısı iş ilanları üzerinden bizler ile iletişime geçen başta Almanya, Hollanda, Bulgaristan, Fransa, Londra ve İşviçre olmak üzere birçok Avrupa ülkesine, kişilerin  istek ve taleplerini de göz önüne alarak ev yardımcısı gönderimi yapmaktadır. 


Ev Yardımcısı Arayan Ailelerin yardımcıdan Beklentileri Nelerdir ?

Kişiler yaşam şartları ve çeşitli kriterler göz önüne alındığında, gündelik yaşantının yükünü hafifletmek adına ev yardımcılarından destek almak istemektedir. Ev yardımcısı arayışı içine giren aileler, ev yardımcılarına karşı bazı beklentiler içine girmektedir. Bu bağlamda ev yardımcısı arayan ailelerin yardımcıdan beklentileri nelerdir? sorusunun cevabını şu şekilde sıralamak mümkündür.

-Aileler ev yardımcılarına koşulsuz şartsız güvenmek ve bu kişilerin onlara gerekli güveni vermelerini beklemektedir.

-Ailelerin ev yardımcılarından en büyük beklentisi ev işlerinin sorunsuz ve aynı düzende ilerliyor olmasıdır. 

-Ev yardımcılarından beklenen en büyük artılardan biride kişilerin özellikle kendilerine ve çocuklarına karşı güler yüzlü olması, düzenli, temiz ,disiplinli, 

Ev Yardımcısı İş İlanları İçin Bize Başvurabilirsiniz.

Ev yardımcıları kişilerin evde olmadığı zamanlarda ya da evde olup gündelik işler konusunda desteğe ihtiyaç duydukları zamanlarda kişilere yardımcı olmak amacı ile destek vermektedir. Ev yardımcılığı düzen ve titizlik gerektiren bir meslek olması nedeni ile kişiler ev yardımcısı seçme konusunda oldukça hassas davranabilmektedir. Aile üyeleri ev yardımcısı ile çalışmak istediklerinde, kişilerden önceki işleri ile ilgili referans ve çeşitli bilgiler isteyerek, ince eleyip sık dokuyabilmektedir. Bu ise bazen ev yardımcılarının iş bulma konusunda çeşitli sıkıntılar yaşamakta ve iş bulma konusunda zorlanmasına neden olabilmektedir. Sizlerde iş bulma konusunda zorluk yaşıyor ve ev yardımcısı olarak iş arıyorsanız, ev yardımcısı iş ilanları için bize başvurabilirsiniz. Sizlerin ilanlarımızı beğendikten sonra, ofis yetkililerimize ulaşmanız halinde, arkadaşlarımız en güvenli yerlerde en hızlı şekilde iş bulmanızı sağlayacaktır. 

Ev Yardımcısı Olarak İş Arıyorum

Ev yardımcısı olarak iş arıyorum, fakat doğru adresi bulamıyorum diyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz demektir. Ev yardımcısı olarak görev yapmak isteyen gerekli yeti ve donanıma sahip olan kişiler, firma danışanlarımız sayesinde en hızlı ve en güvenli şekilde istedikleri işlere yerleştirilmektedir. Ev yardımcıları güvenli ve kaliteli bir aile ile çalışmak istediklerinde ilk olarak iş ilanlarımızı beğenmeli ve daha sonra ofisimiz ile iletişime geçmelidir. Ofiste hizmet vermekte olan danışanlarımız kişilerin Cv örneklerini inceleyerek ve gerekli kontrolleri yapmaktadır. Gerekli kontrol ve araştırmaları tamamlayan danışanlarımız, ev yardımcısı olarak iş arayan kişilerin en hızlı şekilde aileler ile buluşmasını sağlamaktadır. 

 

Aklınıza Takılan

Sık Sorulan Sorular

İş İlanları Hakkında Aklınıza Takılan Her Sorunun Cevabını Burada Bulabilirsiniz.

Evet ofisimize gelip gerekli kontrollerden geçtikten sonra ev yardımcısı olarak yönlendirebiliyoruz.

Oturma izniniz varsa tabiki ev yardımcısı çalışabilirsiniz.

Evinize yakın gündüzlü ev yardımcısı işi bulmak istiyorsanız ofisimize gelip kayıt olmanız gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyetinde iş ve işçi bulma faaliyetleri yasalar ile düzenlenmiştir. Elemandan ücret almak yasal değildir.

Ofisimize gelip gerekli kontrollerden geçmeyen ev yardımcıları ile çalışmıyoruz.

Fiziksel bir engeliniz yok ve tecrübeniz var ise tabiki bulabilirsiniz.

Web sitemizde bulunan telefon numaralarından mesai saatleri içerisinde bize ulaşabilirsiniz.

İnsanbul insan kaynakları ve danışmanlık ltd ştı Türkiye iş kurumu tarafından verilen 1111 Numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir.

İkamet izni olmayan yabancı uyruklu ev yardımcıları ile çalışmıyoruz.

Toplu taşıma olarak bakırköy metro istasyonuna 100 metre incirli metrobüs durağına 100 metre, Açık adresimiz web sitemizin iletişim kısmında mevcut.
Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.