insanbul

Yaşlı Bakıcısı İş İlanları

Yaşlı bakıcısı ilanı vermek için web sitemizden hizmet alabiliriz. Yaşlı bakıcı arayan yüzlerce müşterimize ulaşmanızı sağlıyoruz.
İş İlanı 102 İlan
Sırala:
listele listele
Gümüşhane Yatılı Hasta Bakıcısı
3+1 dairede yaşlı karı-koca yaşıyorlar, baba sağlıklı, anne yatalak, izin zamanlarını da orada geçirebilecek adaylar başvurabilir.
Aktif
27.000TL - 30.000TL / Ay
İstanbul Yatılı Yaşlı Bakıcısı
75 yaş destekle yürüyen anneye bakabilecek, evin temizliği ve yemeklerle ilgilenebilecek yaşlı bakıcısı arıyoruz. 2+1 daire anne yalnız yaşıyor.
Pasif
20.000 TL - 20.000TL / Ay
İstanbul Part Time Yaşlı Bakıcısı
Destekle yürüyen anneye günlük hayatta destek olabilecek, evin temizliği, yemek ile ilgilenebilecek bakıcı arıyoruz.
Pasif
20.000 TL - TL / Ay
Trabzon Yatılı Yaşlı Bakıcısı
Trabzon'da yalnız yaşayan 80 yaşındaki teyzeye bakabilecek Türk yemeklerini güzel yapabilen, şeker ölçmesini insülin iğnesini yapmayı bilen güçlü kuvvetli bakıcı arıyoruz.
Pasif
25.000TLTL - 30.000TLTL / Ay
İstanbul Yatılı Yaşlı Bakıcısı
75 yaşındaki destekle yürüyen annenin bakımlarını ve ilaç takibini yapacak, evin temizliği ve yemek yapımı işleriyle ilgilenecek yaşlı bakıcısı arıyoruz.
Pasif
20.000 TL - 20.000TL / Ay
İstanbul Yatılı Hasta Bakıcısı
Ayazağa'da 4+1 dairede 4 kişilik ailede ayakta sakin yapılı alzheimer anne ile ilgilenebilecek, ev işlerinde kızına destek olabilecek bakıcı arıyoruz. Yemek beklentisi yoktur.
Pasif
550 EuroTL - 550 EuroTL / Ay
İstanbul Yatılı Hasta Bakıcısı
Ayazağa'da 4+1 dairede 4 kişilik ailede ayakta sakin yapılı alzheimer anne ile ilgilenebilecek, ev işlerinde kızına destek olabilecek bakıcı arıyoruz. Yemek beklentisi yoktur.
Pasif
550 EuroTL - 550 EuroTL / Ay
İstanbul Yatılı Yaşlı Bakıcısı
Bahçelievler'de yaşlı anne-baba bakıcısı arıyoruz. Küçük bir dairede, ayakta anne babaya destek olacak, ilaç takibi yemek, toparlama konusu ile ilgilenebilecek bakıcı arıyoruz.
Pasif
GörüşülecekTL - GörüşülecekTL / Ay
İstanbul Yatılı Yaşlı Bakıcısı
2+1 dairede, 73 yaşında tek ayakta anneye destek olabilecek, yemek ve temizlik yapabilecek birini arıyoruz. 35-50 yaş aralığındaki adaylar başvurabilir.
Pasif
TL - 17.000TL / Ay
Bursa Yatılı Hasta Bakıcısı
75 yaşındaki annenin bakımını üstlenebilecek birini arıyoruz, 4 kişilik aile.Dizinde protez var destek ile yürüyebiliyor, yemekleri kızı yapıyor.Anneye destek olabilecek ve günlük toparlamaya yardımcı olabilecek birini arıyoruz.
Pasif
20.000TL - 25.000TL / Ay
Kayseri Yatılı Yaşlı Bakıcısı
Kayseri Talas'da yalnız yaşayan ayakta anneye arkadaşlık edecek, ev işlerinde destek olacak yardımcı arıyoruz.
Pasif
GörüşülecekTL - TL / Ay
İstanbul Yatılı Hasta Bakıcısı
Ataşehir'de, hastanede tedavi gören, 70 yaşında 65 kilo kısmi felç olan anneye bakabilecek, refakat edebilecek tecrübeli birini arıyoruz. 26 gün çalışılacak, 4 gün izin kullanılacak.
Pasif
25.000TL - 30.000TL / Ay

Aradığın İşi Bulamadın Mı?
Biz Bulalım!

Aradığınız işi senin için biz bulalım.

Yaşlı Bakıcısı Olmak İster Misiniz ?

Yaşlı bakımı ile ilgilenmiş olabilirsiniz ya da yaşlı bakımı ile ilgilenmek istiyor olabilirsiniz. Bunu bir meslek olarak yapabileceğinizi biliyor musunuz? Günümüzde insanlar yaşlı bakıcısı olmak için iş ilanlarına başvurmakta ve çok sayıda birey yaşlı bakıcısı olarak çalışma hayatına adım atmaktadır. Bu konuda daha önce yaşlı bakımı tecrübeniz olmamış olabilir ya da vasıfsız olabilirsiniz. Yaşlı bireylerin bakımını üstlenerek bu alanda kariyerler yapabilir hem Türkiye’de hem de çok sayıda Avrupa ülkesinde yaşlı bakıcısı olarak hizmet verebilirsiniz. Eğer ki yaşlı bakıcısı olmak istiyorsanız güncel ilanlarımıza göz atabilir ve konu ile ilgili hemen bizimle iletişime geçebilir, sizleri yaşlı bakıcısı olma konusunda bilgilendirmemizi talep edebilirsiniz.

Kimler Yaşlı Bakıcısı Olabilir?

Yaşlı bakıcısı olmak isteyen vasıflı ya da vasıfsız herkes yaşlı bakıcısı olabilir. Bu genel olarak bu şekilde olsa da yaşlı bakımı ile ilgilenecek bireylerin yapacakları işe uygun olmaları için sahip olması gereken kişilik özelliklerini taşıması da gerekmektedir. Ancak daha önce yaşlı bakımı ile ilgilenmemiş olmanız, tecrübenizin olmaması ya da vasıfsız olmanız hasta bakıcısı olamayacağınız anlamına gelmemektedir. Bu alanda çalışmak istiyorsanız, kişilik olarak nazik, sabırlı, ilgili, kurallara uyabilen, sorumluluk alabilen ve dikkatli davranabilen bir kişiyseniz eğer yaşlı bakıcısı olmak için detayları görüşmek adına bizimle iletişime geçebilir, sizleri bu konuda bilgilendirmemizi isteyebilirsiniz. Hemen yaşlı bakıcısı iş ilanlarına göz atabilir ve kendinize uygun olan ilan için bize başvurabilirsiniz.

Yaşlı Bakıcısı Ne İş Yapar ?

Yaşlı bakıcısı olarak görev yapacak birey genel olarak yaşlı bireyin bakım ve ihtiyaçları ile ilgilenecek kişidir. Yaşlı bakıcısı ne iş yapar diye soracak olursanız eğer, yaşlı bakıcısı yaşlı bireyin bakım ihtiyaçlarına göre bakımını üstlenmek, ilaç kullanımı var ise ilaçlarını zamanında takip edip, zamanında almasını sağlamak, bakım, beslenme ve temizlenme ihtiyaçları var ise onlara karşılık verir. Yaşlı bakıcısının genel olarak yapacakları bunlar olsa da yaşlı bireyin ihtiyaçları çeşitlilik arz edebilmektedir. Bu doğrultuda iş ilanına başvuru sonrasında aile ile görüşme aşamasına geçildiğinde ekstra talepler var ise ve yaşlı bakıcısı olacak kişi için talepler uygun ise onların da yerine getirilmesi yaşlı bakıcısının işidir.


Neden Yaşlı Bakıcısı Olmalısınız ?

Öncelikle vasıflı ya da vasıfsız, tecrübeli ya da tecrübesiz isteyen ve iş alanının özelliklerini bünyesinde taşıyan herkes yaşlı bakıcısı olabilir. Ancak neden yaşlı bakıcısı olmalısınız dersek, iş ilanlarının fazla olması, ücretlerinin iyi olması, sürdürülebilir düzenli bir iş olmasının yanı sıra hiç bitmeyecek bir iş kolu olması yaşlı bakıcısı olmak için cazip nedenlerdir. Bunun yanı sıra sorumluluk almayı seven, insan ilişkileri sağlam ve yaşlı bireylerin bakımında ilgili ve alakalı davranmak istiyorsanız siz de yaşlı bakıcısı olmalısınız. İş ilanlarına göre Türkiye’de ve Avrupa’nın birçok ülkesinde yaşlı bakıcısı olarak çalışabilir, gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Yaşlı bakıcısı ilanlarımıza göz atabilir, ilan detaylarına göre uygun olanları beğenebilirsiniz

Yaşlı Bakıcısının Sahip Olması Gereken Kişisel Özellikler ?

Yaşlı bakıcısı dışarıdan göründüğü kadar sadece bakım işi değildir. Bir yaşlı bakıcısının bu nedenle sahip olması gereken bazı kişilik özellikleri bulunması o kişinin işe olan doğal yatkınlığını etkileyecektir. Bu doğrultuda yaşlı bakıcısının sahip olması gereken kişilik özellikleri, merhamet sahibi olması, iş sorumluluğu alabilmesi, zamanı iyi yönetebiliyor olması, güler yüzlü olması, dikkatli olması, atik davranabilmesi, yaşlı bireyin anlık yardım ihtiyaçlarına nazikçe karşılık verebilmesi, sabırlı ve saygılı olması yaşlı bakıcısının sahip olması gereken kişilik özellikleri arasında yer alan özellikler olarak sıralanmaktadır. Bütün bu özellikler iş ilanına uygunluktan önce yaşlı bakıcılığına uygun olabilmek ve işten mutlu olabilmek için sahip olunması önemli olan özelliklerdir.

Yaşlı Bakıcısının Alması Gereken Eğitimler?

Yaşlı bakıcısı olmak isteyen ve bu alanda ilerlemek isteyen bireylerin sahip olması gereken kişilik özelliklerinin yanı sıra hasta ve yaşlı bakımı kursundan eğitim alması ve başarılı olması gerekmektedir. Her nihayetinde herkes yaşlı bakımı ile ilgilenebilirim gibi düşünse de alınması gereken eğitimin yaşlı bakıcısına da yaşlı bakımı yapılması istenen yaşlı bireye de büyük bir katkısı olmaktadır. Yaşlı bireylerin ihtiyaçlarına destek olunması ve tam olarak karşılık verilebilmesinin yanı sıra ihtiyaç duyabileceği konuların da yaşlı bakıcısı tarafından fark edilmesi, bakım sürecinin ve aşamalarının iyileştirilebilmesi adına bilgi sahibi olması önemlidir. Bu nedenle hem sabit bir bilgi için hem de yaşlı bakıcısına detaylı bir bilgi seli kazandırmak için eğitim önemlidir.

Yaşlı Bakıcısının Sorumlulukları Nelerdir?

Yaşlı bakıcısı olmak isteyen ya da yaşlı bakıcısı olan bireylerin ilgilendikleri yaşlı bireyler karşısında hayati öneme varacak kadar sorumlulukları bulunmaktadır. Bu doğrultuda bir yaşlı bakıcısının sorumlulukları nelerdir diye sorarsanız eğer yaşlı bakıcısı ilgili olmalı, zaman takibi ve yönetimini başarılı şekilde yapabilmeli, ilaç hatırlatma ve duruma göre ilaçlarını zamanında vermeli, atik olmalı, merhametli ve vicdanlı olmalı, konuşmasını ve davranmasını bilmeli, iş programını aksatmamalı, herhangi bir durumla karşılaştığında aile bireylerini bilgilendirmelidir. Bu doğrultuda karşı tarafın bakıma ihtiyacı olduğu unutulmadan çalışmalarında hassas olmalıdır. Aileler nihayetinde iyi bir bakım alabilsin, bakımı aksamasın diye yaşlı bakıcısı hizmeti almak istemektedir. Herkes en güvenilir, en vicdanlı ve en sorumluluk sahibi olan yaşlı bakıcısı ile çalışmayı hak etmektedir.

Yaşlı Bakıcısı Arayan Ailelere Nasıl Ulaşılır?

Yaşlı bakıcısı olarak çalışmak istiyorsanız ilk olarak yaşlı bakıcısı iş ilanlarımıza göz atmanız ve sizin için uygun olan iş ilanlarını beğenmeniz gerekmektedir. Ardından iş ilanları için bizimle iletişime geçmek istediğinizi bildirmeniz gerekmektedir. Sizinle kurduğumuz iletişim sonrasında eğer ilan için uygun şartları sağlıyorsanız yaşlı bakıcısı arayan ailelere bizim aracılığımız ile ulaşabilirsiniz. Bu doğrultuda aile ile olan iletişimde bizim ofisimize başvurmanızın ardından gerekli rutin kontrolleri geçtikten sonra bizler sizleri yaşlı bakıcısı arayan aileler ile bir araya getiriyoruz. Ardından yaşlı bakımı hizmeti için anlaşma sağlanabilmesi adına hastanın ihtiyaçları ve ailenin hasta bakıcından beklentilerinin neler olduğuna dair detaylı bir görüşme sağlanarak tarafların birbirine uygunluğu görüşülüyor.

Yaşlı bakıcısı İş İlanları

Yaşlı bakıcısı olmak istiyorsunuz ve bu konuda arayışınız mevcutsa sizlere bu konuda güncel yaşlı bakıcısı iş ilanlarımızla yardımcı oluyoruz. Türkiye sınırları dışında Avrupa ülkelerinde de yaşlı bakıcısı olarak çalışmanız mümkün. Bizler Türkiye’de yaşlı bakıcısı iş ilanlarımızın yanı sıra sizlere Avrupa ülkelerinde de yaşlı bakıcısı hizmeti sunuyoruz. Avrupa ülkeleri içerisinde Almanya, Hollanda, Fransa, İsviçre, Londra ve Bulgaristan olmak üzere adı geçen ülkelere hasta bakıcısı gönderiyoruz. Bu konuda hizmet vermek istiyorsanız iş ilanlarımıza bakabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hangi ülkede yaşlı bakıcı olarak çalışmak istiyorsanız o ülkenin şartları konusunda sizleri bilgilendirecek ve en iyi yaşlı bakıcısı hizmetini bulabilmeniz için sizlere yardımcı olacağız.

Yaşlı Yakınlarının Yaşlı Bakıcısından Beklentileri Nelerdir ?

Yaşlı bakıcısı olmak istiyorsanız eğer ilgileneceğiniz yaşlı bireyin neye ihtiyaç duyacağını ilk olarak genel şartlarıyla bilmeniz gerekecektir. Ardından yaşlı bireyin mevcut farklı ihtiyaçları var ise o konuda aile bireyleri ve doktorları tarafından bilgilendirilerek uyulması ve dikkat edilmesi gereken durumlar var ise onlara da dikkat etmeniz gerekecektir. Ancak genel olarak yaşlı bireylerin ailelerinin yaşlı bakımı için hizmet verecek yaşlı bakıcısından beklentileri, gerçek manada güvenilirlik, iş odaklılık, merhamet ve dikkat gibi özelliklere sahip olmasıdır. Çünkü emanet edilen kişi aile bireylerinden biri olduğu için herkes güvenilir, zamana ve kurallara uyarak yaşlı bireyin ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve merhametini esirgemeyecek nazik yaşlı bakıcısına emanet etmek istemektedir.

Yaşlı Bakıcısı İş İlanları için bize başvurabilirsiniz.

Yaşlı bakıcısı olarak çalışmak istiyorsanız ve bu konuda arayışınız bulunuyorsa yaşlı bakıcısı iş ilanlarına başvurmanız gerekmektedir. Bizler sizin için yaşlı bakıcısı iş ilanlarını güncel olarak yayınlıyor ve bu konuda yaşlı bireylerin bakımı için yaşlı bakıcısı hizmeti sağlıyoruz. Bu doğrultuda yaşlı bakıcısı işi arıyorsanız sizin de yaşlı bakıcısı iş ilanları alanında arayışınız olması gerekmektedir. Eğer ki yaşlı bakıcısı iş ilanlarını değerlendirmek istiyorsanız yapmanız gereken sizin için uygun olan iş ilanlarımızı beğendikten sonra bizimle iletişime geçmek olacaktır. Ardından biz sizler için ve yaşlı birey için en uygun olan eşleşmeyi gerçekleştirerek en iyi yaşlı bakıcısı işini size yönlendirebilelim. Bunun için ilanlarımıza göz atın ve beğenin.

Yaşlı Bakıcısı Olarak İş Arıyorum

Yaşlı bakıcısı olmak istiyorsunuz ama nasıl yaşlı bakıcısı olabileceğiniz hakkında bilginiz olmayabilir. Bu süreçte biz sizleri vasıfsız olsanız bile bilgilendiriyor ve yaşlı bakıcısı hizmeti verebilmeniz için imkân sağlıyoruz. Herhangi bir tecrübeniz olmasa bile yaşlı bakıcısı olarak çalışmanız mümkün. Ancak daha önce yaşlı bakımı ile alakalı tecrübenizin olmamasına değil ne kadar çalışmak istediğinize, merhametli oluşunuza, atik olmanıza ve kurallara uyuyor olmanıza önem veriyoruz. Bu nedenle daha önce yaşlı bakımı tecrübem olmadı diye endişe etmeyin. Vasıfsız olsanız da yukarıda belirttiğimiz şartları sağlıyorsanız eğer siz de yaşlı bakıcısı olarak iş arıyorum diyebilir ve bu alanda iş ilanlarımız için hemen bizimle iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Aklınıza Takılan

Sık Sorulan Sorular

İş İlanları Hakkında Aklınıza Takılan Her Sorunun Cevabını Burada Bulabilirsiniz.

Evet ofisimize gelip gerekli kontrollerden geçtikten sonra yaşlı bakıcısı olarak yönlendirebiliyoruz.

Oturma izniniz varsa tabiki yaşlı bakıcısı çalışabilirsiniz.

Evinize yakın gündüzlü yaşlı bakımı işi bulmak istiyorsanız ofisimize gelip kayıt olmanız gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyetinde iş ve işçi bulma faaliyetleri yasalar ile düzenlenmiştir. Elemandan ücret almak yasal değildir.

Ofisimize gelip gerekli kontrollerden geçmeyen yaşlı bakıcıları ile çalışmıyoruz.

Yaşlı Bakımı konusunda tecrübeniz var ise tabiki bulabilirsiniz.

Web sitemizde bulunan telefon numaralarından mesai saatleri içerisinde bize ulaşabilirsiniz.

İnsanbul insan kaynakları ve danışmanlık ltd ştı Türkiye iş kurumu tarafından verilen 1111 Numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir.

İkamet izni olmayan yabancı uyruklu yaşlı bakıcıları ile çalışmıyoruz.

Toplu taşıma olarak bakırköy metro istasyonuna 100 metre incirli metrobüs durağına 100 metre, Açık adresimiz web sitemizinn iletişim kısmında mevcut.
Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.