insanbul

Erkek Hastalar Erkek Refakatçi Tercih Ediyor

Erkek Hastalar Erkek Refakatçi Tercih Ediyor

Kişiler aile büyüklerini, hastalarını ya da bakıma ihtiyaç duyan sevdiklerini hastanede yalnız bırakmamak adına refakatçilerden destek almaktadır.

Refakatçi olarak hizmet verecek kişiler hastaların tüm sorumluluklarını üstlenmekte onların beslenme durumundan sağlık kontrolüne, üst değişiminden ihtiyaç halinde alt açımına kadar tüm işlemlerini yerine getirmektedir. Özellikle erkek hasta yakınları için refakatçi arayışı içine giren kişiler, erkek refakatçi bulma konusunda çeşitli sıkıntılar ile karşı karşıya kalabilmektedir. Erkek hastaların erkek refakatçi istemesi son derece doğal ve olağan karşılanan bir durumdur. Aileler sevdiklerinin bu isteklerini karşılayabilmek için çeşitli arayışlar içine girmektedir. 

 Özellikle yatalak erkek hastaların yıkanması, alt değiştirme ve üst değiştirme gibi durumlarının bulunması nedeni ile, aile bireyleri ve hasta kişiler bu işlemleri zorunlu kalınmaması halinde kadınların değil erkeklerin yapmasını istemektedir. Hastaların daha çok yıpranmaması ve kendilerini daha kötü hissetmemeleri adına ailelerde erkek refakatçi arayışı içine girmektedir. Hastanede refakatçi olarak görev yapacak erkek hizmet görevlisi bulmak biraz zorlu bir işlemdir. Fakat  firmamız tamda bu noktada devreye girmekte, erkek refakatçi arayışınızı en hızlı ve en güvenli şekilde sonlandırmak adına hizmet vermektedir. Firmamız ile iletişime geçmeniz ve ihtiyaçlarınızı belirtmeniz halinde, ofisimizde hizmet veren danışanlarımız istediğiniz özellikle ve kriterler doğrultusunda bir görevli ile çalışmanızı sağlayacaktır. 

 

Refakatçi
Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.