insanbul

Pandemi Süreci Refakatçi Hizmeti

Pandemi Süreci Refakatçi Hizmeti

Kişilerin karşılaşabileceği hastalık durumlarının nerede ve ne zaman ortaya çıkacağı belli olmamaktadır. Karşılaşılan bu hastalıklar kimi zaman kısa süreler içinde tedavi edilebiliyorken, kimi zaman kişiler hastanede uzun süreler kalmak zorunda kalabilmektedir. 

Kişiler hastanede geçirdikleri süre boyunca yanlarında birinin kalmasına ve onlar ile ilgilenmesine ihtiyaç duymaktadır. Kişiler sevdiklerinin ya da aile büyüklerinin yanında çalışmaları ve bu gibi nedenler yüzünden düzenli olarak kalamayabilmektedir. Bu noktada kişiler,  firmamız gibi alanında uzman kişilerce verilen refakatçi hizmetinden faydalanabilmektedir. Firmamız kişilerin ihtiyaç, istek ya da talepleri doğrultusunda refakatçi hizmeti vermekte ve ailelerin üzerindeki tüm yükün hafifletilmesini sağlamaktadır. 

Geçtiğimiz yıllarda ülkemizi ve tüm dünyayı hızlı bir şekilde etkisi altına alan Covid-19 hastalığı döneminde firmamızın vermiş olduğu refakatçi hizmeti iki ayrı bölüme ayrılmıştır. Normal hastalara verilen refakatçi hizmeti ve covid hastalarına verilecek refakatçi hizmeti olmak üzere hizmet grubunu ayrılmış olan refakatçi desteğinin en önemli amacı, hastaların mağdur durumda kalmasını engellemek olmuştur. Covid-19 hastalığı ile mücadele sırasında kişiler birçok sorun ile karşı karşıya kalmış ve kimi zaman neredeyse tüm aile üyeleri hasta durumda olduğu için yakınlarının yanında kalacak kimseyi bulamamıştır. 

Firmamız bu durumda hem riskli hem de zorlu bir görev olan covid-19 hastalarına refakatçi hizmetini devreye sokarak, kişilerin en büyük destekçisi olmak adına tüm sorumlulukları üstlenmiştir. 

 

Refakatçi
Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.