insanbul

Blog Yazılarımız

Array

Beyin Yorgunluğu Nasıl Önlenir

Beyin yorgunluğu sadece yaşla alakalı olmayıp her yaştan insanda görülebilir çünkü yaşa bağlı olarak organların işlevini yitirmesine bağlı olarak değil genelde psikolojik olarak ortaya çıkar.

Array

Çocuğa Öksürük Şurubu Verirken Dikkat

Çocuklar boğazlarında yaşanan enfeksiyondan ötürü sık sık öksürür. Ebeveynler ise bunun çözümü olarak öksürük şurubu kullanır.

Array

Ofiste Daha Keyifli Çalışmanız İçin 8 Tavsiye

Ofiste keyifli çalışmanın sırları sadece çalışan olarak sizlerden geçmez. Firmanın sağladığı avantajlar ve ofis ortamı da keyifli çalışmanın diğer unsurlarıdır.

Array

Yeme Bozukluklarını Önlemenin 4 Yolu

Yeme bozukluğu ciddi bir sağlık sorunudur. Genellikle sağlığı tehdit edecek kadar düzensiz ve sağlıksız beslenme alışkanlıklarına sahip kişilerde, yemek bozukluğu teşhisi konulabilir. Fakat kadınlarda, erkeklere oranla daha sık görülür. İlginçtir ki sosyoekonomik durumu iyi durumda olan kişilerde daha sık gözükmektedir.

Array

Güne Zinde Başlamanın Yolları

Bir insanın yaşamında bir gün çok önemlidir. O güne zinde başlayan insanlar, genellikle günleri çok verimli geçirirler. Bu anlamda aslında, yaşamın sırrı hayatı verimli geçirmekten geçer. Ayrıca zinde bir gün demek kaliteli bir yaşam demektir. Zaten birazdan vereceğimiz önerilerle birlikte, daha kaliteli ve konforlu bir hayata merhaba diyeceksiniz.

Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.