insanbul

Hastanede Refakatçi

Hastanede Refakatçi

Refakatçi, hastanede yatan, bakıma ihtiyaç duyan ya da bakımı ile ilgilenilmesi gereken kişilerin yanında kalarak onların tüm sorumlulukları ile ilgilenen kişilere verilen isimdir. 

Kişilerin sevdikleri ve yakınları çeşitli sağlık sorunları nedeni ile hastaneye yatarak, refakatçi desteği almak zorunda kalabilmektedir. Aile üyeleri yaşam şartları nedeni ile yakınları için refakatçi desteği verme konusunda yeteriz kalarak, destek isteyebilmektedir. Bu durumda kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve sorumluluklarını hafifletmek adına hastanede refakat hizmeti satın alınabilmektedir. Firmamız, tamda bu alanda hizmet vererek kişilerin aramakta olduğu hastanede refakatçi desteğini en profesyonel şekilde gidermektedir. Ofis danışanlarımız ihtiyaç ve taleplerinizi en doğru şekilde belirleyerek, aradığınız hastane refakatçilerini bulmanızı sağlamaktadır. Sizlerde sevdiklerinizi güvenli bir kişiye emanet etmek, ihtiyaçlarının en doğru şekilde giderildiğinden emin olmak adına bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Hastanede refakatçi desteği verecek kişilerin görevlerini şu şekilde sıralamak mümkündür.

  • Hastane refakatçileri, hastaların yaşamsal belirtilerini takip ederek doktora iletmektedir.
  • Hastaların ihtiyaçlarını karşılamak ve yürüme, taşınma gibi korunmalarında destek olmak.
  • Hastaların giyinmesi, banyo yapması gibi gündelik yaşam işlerine yardımcı olmak
  • Hastaların tıbbi olmayan ya da tıbbi olan ihtiyaçlarını, bakımını üstlenen kişilere iletmek.
  • Yatalak hastaların, vücudunda yara oluşmaması için sürekli pozisyonunun değişmesini sağlamak ve bu sayede yara oluşumunu önlemek .
  • Hastaların olması gerekenden farklı olan tüm sorunlarını, yakınlarına iletmek
  • Hastaların ilaçlarını zamanında ve düzenli vermek.
  • Hastaların şeker, tansiyon gibi kontrol edilmesi gereken bilgilerini düzenli olarak kontrol etmek ve not almak.

Refakatçi
Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.