insanbul

Blog Yazılarımız

Array

Hasta Refakatçisi Nedir Görevleri Nelerdir?

Hasta refakatçisi bakıma ihtiyaç duyan hasta ya da yaşlı yakınlarının gerek evde gerekse de hastanedeki tüm ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlü profesyonel kişilerdir.  Hasta refakatçileri evde bakım sürecinde hastalara en iyi hizmeti sunmayı taahhüt eder. 

Array

Evde Refakatçi

Hasta bakımı son derece özen, özveri, deneyim, şefkat ve sorumluluk gerektiren bir durumdur. Aile bireyleri, aile üyelerinden bir kişi hastalandığında tedavi sürecini yakından takip etmek ve o kişilerin her zaman yanında olmak istemektedir. 

Array

Hastanede Refakatçi

Refakatçi, hastanede yatan, bakıma ihtiyaç duyan ya da bakımı ile ilgilenilmesi gereken kişilerin yanında kalarak onların tüm sorumlulukları ile ilgilenen kişilere verilen isimdir. 

Array

Pandemi Süreci Refakatçi Hizmeti

Kişilerin karşılaşabileceği hastalık durumlarının nerede ve ne zaman ortaya çıkacağı belli olmamaktadır. Karşılaşılan bu hastalıklar kimi zaman kısa süreler içinde tedavi edilebiliyorken, kimi zaman kişiler hastanede uzun süreler kalmak zorunda kalabilmektedir. 

Array

Hastanede Refakatçi Kuralları Nelerdir ?

Hasta kişilere hastanede yardımcı olmak, onların bakımı ile ilgilenmek ve hastalara eşlik etmek ile görevlendirilmiş kişilerdir. Refakatçi olarak seçilecek kişilerin genelde hasta yakını olması beklenmektedir. 

Array

Erkek Hastalar Erkek Refakatçi Tercih Ediyor

Kişiler aile büyüklerini, hastalarını ya da bakıma ihtiyaç duyan sevdiklerini hastanede yalnız bırakmamak adına refakatçilerden destek almaktadır.

Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.