insanbul

Blog Yazılarımız

Array

Bakıcı Ücretleri 2023

Aileler çocukları, hastaları veya bir aile büyükleri için hasta bakıcı seçerken birçok seçeneğe dikkat ederler. Bu noktada bakıcının eğitimi, farklı kişilik özellikleri ve farklı özellikleri seçimlerde etkili olur fakat ailelerin en çok ilgilendiği konuların başında ise bakıcı ücretleri gelmektedir. Bu konuda bizlerin vereceği bakıcı ücreti fikirleri, sizlerin bakıcı tutma hakkında belirli fikirler edinmesine olanak sağlayacaktır.

Array

Bebekler İçin Güvenlik Önlemleri

Hepimizin bildiği gibi bebekler, kendilerini koruyamamaktadır. Dolayısıyla da anne ve babalarının korumasına muhtaçtırlar.

Array

Bebeklere El Dezenfektanı Kullanmak Güvenli Midir?

Pandemi dönemi şartları ile birlikte cilt üzerindeki zararlı mikroorganizmaların yok olmasını sağlamak adına kullanılan el dezenfektanları, birçok insanın kendini koronavirüsten korumak adına kullandığı en önemli ekipmanlar arasında yer almaya başlamıştır

Array

Bakıcı İle Sorun Yaşamamak İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler

Bakıcı seçimi oldukça zorlu ve meşakatli bir süreçtir. Anne ve babalar bu dönemde çocuklarının en doğru şekilde eğitim alabileceği ve güvenle korunabileceği bir bakıcı ile çalışmak istedikleri için oldukça titiz davranmakta ve tüm ayrıntıları değerlendirmektedir.

Array

Bakıcı Seçiminde Bebek Cinsiyetinin Önemi Var Mı?

Bakıcı seçimi sırasında dikkat edilmesi gereken ve anne babaların kafasını karıştıran birçok önemli nokta ya da soru bulunmaktadır. Bakıcı seçiminde bebek cinsiyetinin önemi var mı? sorusu da bu soru işaretleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Array

Anne Ve Bebeğin Birlikte Uyuması Güvenli Mi?

Yenidoğan bebekler için kendilerini en güvende hissettikleri yatak ana kucağıdır. Doğduğu andan itibaren bir süre boyunca kendini hala annesinin karnında zanneden bebeğin huzur ve güveni için anne ile birlikte uyuması çok büyük önem taşıyor. “Anne ve bebeğin birlikte uyuması güvenli mi?” sorusuna cevap arayanlar için özel bir yazı hazırladık.

Array

Bebek Beşiği Nasıl Seçilmeli?

Anne ve babalar için hamileliğin en heyecanlı ve keyif veren süreci bebeğin eşyalarını hazırlamaktır. Özellikle bebek odasını hazırlamak her detayıyla hem eğlenceli hem de dikkat gerektiriyor. Bebek beşiği seçimi ise en önemli ayrıntılardan biri. Bebek beşiği nasıl seçilmeli? Bebek odası hazırlarken nelere dikkat edilmeli? Bebeğinizin odası hazır olsun ya da olmasın, bu yazı rahatı ve güvenliği için yazıldı!

Array

Bebek Bakıcı Seçmenin Püf Noktaları

Günlerce, aylarca yolunu gözlemiş olduğunuz minik bebeğinizi kucağınıza aldığınızda, artık anne baba olduğunuzun tamamen farkına varmış ve büyük bir sorumluluğun altında olduğunuzu anlamış olursunuz. 

Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.