insanbul

Blog Yazılarımız

Array

Çamaşır Lekeleri Nasıl Çıkar?

Lekeler, kıyafetlerinizle vedalaşmanızı gerektirmiyor.  Gelişen kimya teknolojisiyle lekelerden tek ürünle kurtulmak mümkün oluyor. Ancak her zaman bu tip ürünler elinizin altında bulunmayabilir. Bu sebeple leke çıkarıcı olmadan leke çıkarma konusunu inceleyeceğiz. 

Array

Bahar Temizliği Nasıl Yapılır?

Kış aylarından çıkarken yapılan bahar temizliği aslında derin temizlik demektir. Kış boyunca fazla dışarı çıkılmadığı için evde zaman geçirilir. Bu yoğun kullanım sonucunda kirlenme kaçınılmazdır. Yaza girerken tertemiz bir ev isteyenler, bazen nereden başlayacağını bilemez. 

Array

Gündelikçi Bayanla Çalışmanın Avantajları

Çalışma hayatı, okul, çocuklar ya da rahatsızlıklar gibi etkenler fiziksel ve zihinsel yorgunluğa yol açar. Bu yorgunlukların üzerine bir de evdeki işleri düşünmek epey sıkıcı hale gelir. Böyle durumlarda ev işleri için temizlikçi ilanları ziyaret edilmeye başlar. 

Array

Çamaşır Yıkamanın Püf Noktaları

Yüksek bütçeler ayırarak alınan giysileri korumanın yolu, temizlik aşamasını doğru yapmaktan geçer. Her ne kadar işin büyük kısmını çamaşır makinesi hallediyor gibi görünse de, yıkayan kişinin bu konudaki bilgisi oldukça önemlidir.

Array

Üç Adımda Günlük Ev Temizliği

Bazen temizlik yapmak istesek de nereden başlayacağımızı bilemeyiz. En kolay şekilde temizlik yapmak için gereken üç adımda ev temizliği sayesinde siz de planınızı oluşturabilirsiniz.

Array

Gündelik Temizlikçi Ne İş Yapar?

Hayat çoğu zaman yetişemeyeceğimiz kadar hızlı akar. Temizlik yapmak, hayata yetişmeye çalıştığımız koşuşturma esnasında bizi daha da yorar. Tek başına yetişilemeyen işler için destek almak kadar doğalı yoktur.

Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.