insanbul

Blog Yazılarımız

Array

En Çok Tercih Edilen Ev Yardımcısı

Özellikle çalışan ailelerin en büyük problemlerinin başında her şeye yetişmekte zorluk çekmek gelmektedir.

Array

Bahçıvan nedir? Bahçıvan Ne İşe Yarar?

Bahçıvan nedir; bahçıvanlık mesleği, bitkilerle çeşitlilik ve yaratıcılık sunan, modern teknoloji ve malzemelerin ustaca kullanılmasını gerektiren çok çeşitli bir faaliyet alanıdır. Bahçıvan; bahçıvan, bahçeleri, parkları ve yeşil alanları tasarlar, uygular ve bakımını yapar. Ağaçları ve çitleri kesmekle, çimleri abiçmekle ilgilenir, bitkilerin ve çiçeklerin büyümesini, sulama sistemlerini ve yeşilliği korumak için tüm önlemleri alır. Bir bahçıvan, bitki yetiştirme, dikim ve bitki üretimi için en önemli yöntemleri bilir ve her zaman sağlıklı, güçlü bitkileri garanti altına alarak mevsimler için belirtilen işlemleri gerçekleştirir.  

Array

Yabancı Uyruklu Ev Yardımcısı

Ev yardımcıları kişilere gündelik tüm işlerinin yapımı konusunda yardımcı olmakta ve ev ile ilgili tüm sorumlulukları üstlenmektedir.

Array

Ev Yardımcısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Ev yardımcıları belirli periyotlarla, düzenli olarak ya da yatılı olarak kişilere gündelik ev işlerinde yardımcı olmak amacı ile hizmet veren kişilerdir Temizlik, yemek, bulaşık ya da çamaşır gibi gündelik ev işlerini yapacak vakit ya da enerji bulamayan kişiler ev yardımcıları ile çalışmayı tercih etmektedir.

Array

Ev Yardımcısı Görev Tanımları

Çalışan kişilerin en büyük problemleri arasında, her şey işe ilgilenmek istemeleri fakat, ev işlerine ve diğer işlere tam anlamıyla vakit ayıramamaları yer almaktadır. Özellikle çocuklu kişiler, hem çocuk ve hem de ev işleri ile ilgilenmekte büyük sıkıntılar yaşamaktadır. 

Array

Ev Yardımcısı Çalışma Şekilleri

Ev yardımcıları kişilere günlük işlerde yardım etmek ve ev sorumluluğunu hafifletmek amacı ile hizmet veren kişilerdir. Ev yardımcılarının çalışma şekilleri kişilerin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda değişkenlik gösterebilmektedir. Kişiler yapacakları görüşme sırasında buna karar vermekte ve ev yardımcısı çalışma şekilleri belirlenmektedir.

Array

Villa Yardımcısı

Villa, geniş bir bahçe ya da alanın içine inşa edilmiş olan, şehirden kısmen uzak, iki ya da üç katlı lüks ve geniş evlere verilen isimdir. Villa yardımcısı olmak bu nedenle son derece zorlu ve düzen gerektiren bir meslektir. Villa yardımcısı olarak görev yapacak kişiler işlerini belirli bir rutine oturtmadan, gelişigüzel hareket ettiğinde ev içinde düzen kurmayarak büyük sıkıntılar ile karşı karşıya kalabilmektedir. 

Array

Avrupa Ev Yardımcısı

Kadınlar günümüzde iş hayatında daha aktif rol oynamaları ve yoğun çalışmaları nedeni ile gündelik işlerin yapımında ya da düzenli olarak bir yardımcıya ihtiyaç duyabilmektedir. Bu bağlamda da popülerlik kazanmış olan ve başka kişiler içinde düzenli bir meslek haline gelen ev yardımcıları devreye girmektedir.

Türkiye'nin Bakıcı Platformu
Türkiye genelinde 3 Milyon bakıcı portföyü ve ve 10.000'den fazla bakıcı iş ilanı.